Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
8 listopada 2013r. o 4:09
Chętnie przyjmę zlew dwukomorowy bez ociekacza ....Zamienniki do uzgodnienia . :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
116
#moderator nieaktywny
8 listopada 2013r. o 8:11
~ napisał(a): ludzie coś sie komuś pomylilo to jest forum dla ludzie którzy cos mają i oddadzą za jakis drobiazg. masakra jakaś ja to swoje rzeczy oddalam za pare groszy albo zabwke dla dziecka. oddaj do komisu albo w ogłaszenia daj. co sie stało z tą stroną??

To nie "forum" , tylko "TEMAT" na forum i jak ktoś ma problemy z czytaniem , to niech poprosi kogoś bardziej rozgarniętego.

Ileż razy można wam powtarzać , że temat zmienił charakter i dotyczy nie tylko wymiany rzeczy ale też ich sprzedaży.

Tytuł tematu : "Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)"

~Lampa Słonko niezalogowany
8 listopada 2013r. o 8:33
Sprzedam lampę słonko,40zł,(http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00072884/)
tel. 503454607[img=1383895996_1247pf5.jpg]
~smile niezalogowany
8 listopada 2013r. o 10:51
witajcie czy nie zechciałby się ktoś niedrogo pozbyć wanny narożnej w dobrym mam niedużą łazienkę a nie stać mnie na kupno nowej proszę o oferty na forum pozdrawiam i z góry dziękuję
~smile niezalogowany
8 listopada 2013r. o 10:52
witajcie czy nie zechciałby się ktoś niedrogo pozbyć wanny narożnej w dobrym stanie mam niedużą łazienkę a nie stać mnie na kupno nowej proszę o oferty na forum pozdrawiam i z góry dziękuję
~TD niezalogowany
8 listopada 2013r. o 11:21
kubię kask i gogle snowboardowe, narciarskie, propozycje na nr tel 605 658 236 lub [email protected].
~Monika niezalogowany
8 listopada 2013r. o 11:40
odkupię niedrogo drapak dla kota :)
1136
#Paulina nieaktywny
8 listopada 2013r. o 12:06
moderator napisał(a):
~ napisał(a): ludzie coś sie komuś pomylilo to jest forum dla ludzie którzy cos mają i oddadzą za jakis drobiazg. masakra jakaś ja to swoje rzeczy oddalam za pare groszy albo zabwke dla dziecka. oddaj do komisu albo w ogłaszenia daj. co sie stało z tą stroną??

To nie "forum" , tylko "TEMAT" na forum i jak ktoś ma problemy z czytaniem , to niech poprosi kogoś bardziej rozgarniętego.

Ileż razy można wam powtarzać , że temat zmienił charakter i dotyczy nie tylko wymiany rzeczy ale też ich sprzedaży.

Tytuł tematu : "Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)"

No właśnie .........za piwko lub inne płyny czy słodkości. Rozumiem że mogą być to również i pieniądze, wszystko jedno. Ale żeby dać komuś tyle czekolad o wartości 1000zł to chyba przegięcie? Od zawsze temat dotyczył wymiany rzeczy na jakąś skromną "zapłatę" zmieniło się, mogą być pieniądze, ale ja rozumiem że to dalej jakaś skromna suma.... to się chyba nie zmieniło? Taka była idea tego tematu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza