~mlody1 napisał(a): a moze jakis namiar nr tel albo cos.jestem zainteresowa dotyczy spodni ny ;)
~iwona napisał(a): sprzedam komplet do chrztu za 25 zl, rozm.80, 667748856, [email protected][img=1387272916_itx1ffh.jpg]
~iwona napisał(a): sprzedam komplet do chrztu za 25 zl, rozm.80, 667748856, [email protected][img=1387272916_itx1ffh.jpg]
~ napisał(a):~mlody1 napisał(a): a moze jakis namiar nr tel albo cos.jestem zainteresowa dotyczy spodni ny ;)
~ napisał(a):~pralka polar70zl napisał(a): witam sprzedam pralke ladowana od gory firmy polar nowe lozyska wymienione jeszcze nie prala po wymianie lozysk bo sie okazalo ze jeszcze trzeba wymienic elektro zawor ktory wpusza wode jest to szczegol do naprawy pralka sprawna jak ktos sie zna to nieproblem naprawic za niska cene bedzie mial super praleczke odbior osobisty w wykrotach wiecej info pod nr tel 885319899[img=1387623665_70q3pt0.jpg]Jak to taki szczegół to czego nie wymienicie skoro już pofatygowałeś się wymienić łożyska?Chyba o coś więcej chodzi.
~ napisał(a):bo co~ napisał(a):~pralka polar70zl napisał(a): witam sprzedam pralke ladowana od gory firmy polar nowe lozyska wymienione jeszcze nie prala po wymianie lozysk bo sie okazalo ze jeszcze trzeba wymienic elektro zawor ktory wpusza wode jest to szczegol do naprawy pralka sprawna jak ktos sie zna to nieproblem naprawic za niska cene bedzie mial super praleczke odbior osobisty w wykrotach wiecej info pod nr tel 885319899[img=1387623665_70q3pt0.jpg]Jak to taki szczegół to czego nie wymienicie skoro już pofatygowałeś się wymienić łożyska?Chyba o coś więcej chodzi.
Mam dwie pralki a jedna mi wystarczy dlatego ta sprzedaje. Widze ze ostatnio pokazalo sie duzo osob ktore tylko komentuja niepotrzebnie. Nie chcesz nie kupuj i nie komentuj!!!!