Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 16:15
~mlody1 napisał(a): a moze jakis namiar nr tel albo cos.jestem zainteresowa dotyczy spodni ny ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 16:36
~iwona napisał(a): sprzedam komplet do chrztu za 25 zl, rozm.80, 667748856, [email protected][img=1387272916_itx1ffh.jpg]
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 16:36
~iwona napisał(a): sprzedam komplet do chrztu za 25 zl, rozm.80, 667748856, [email protected][img=1387272916_itx1ffh.jpg]
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 16:37
~ napisał(a):
~mlody1 napisał(a): a moze jakis namiar nr tel albo cos.jestem zainteresowa dotyczy spodni ny ;)

695757747
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 19:00
~ napisał(a):
~pralka polar70zl napisał(a): witam sprzedam pralke ladowana od gory firmy polar nowe lozyska wymienione jeszcze nie prala po wymianie lozysk bo sie okazalo ze jeszcze trzeba wymienic elektro zawor ktory wpusza wode jest to szczegol do naprawy pralka sprawna jak ktos sie zna to nieproblem naprawic za niska cene bedzie mial super praleczke odbior osobisty w wykrotach wiecej info pod nr tel 885319899[img=1387623665_70q3pt0.jpg]
Jak to taki szczegół to czego nie wymienicie skoro już pofatygowałeś się wymienić łożyska?Chyba o coś więcej chodzi.

Mam dwie pralki a jedna mi wystarczy dlatego ta sprzedaje. Widze ze ostatnio pokazalo sie duzo osob ktore tylko komentuja niepotrzebnie. Nie chcesz nie kupuj i nie komentuj!!!!
~tablety niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 19:32
sprzedam dwa tablety firmy jedrn uszkodzony firmy klark a drugi dobry dziala normalnie GO GOCLEVER dwa za 150 zl 781-117-839 :)
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 19:47
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~pralka polar70zl napisał(a): witam sprzedam pralke ladowana od gory firmy polar nowe lozyska wymienione jeszcze nie prala po wymianie lozysk bo sie okazalo ze jeszcze trzeba wymienic elektro zawor ktory wpusza wode jest to szczegol do naprawy pralka sprawna jak ktos sie zna to nieproblem naprawic za niska cene bedzie mial super praleczke odbior osobisty w wykrotach wiecej info pod nr tel 885319899[img=1387623665_70q3pt0.jpg]
Jak to taki szczegół to czego nie wymienicie skoro już pofatygowałeś się wymienić łożyska?Chyba o coś więcej chodzi.

Mam dwie pralki a jedna mi wystarczy dlatego ta sprzedaje. Widze ze ostatnio pokazalo sie duzo osob ktore tylko komentuja niepotrzebnie. Nie chcesz nie kupuj i nie komentuj!!!!
bo co
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 20:30
Sprzedam za 100 zł 669359083[img=1387740616_7w4anci.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza