andrzej412 napisał(a):jakiś kontakt?~ napisał(a):andrzej412 napisał(a): Witam, mam na sprzedaż grzejniki panelowe. Szczelne, nie ciekną, do odświeżenia. 2 jednopanelowe, 1 dwupanelowy. Wymiary 1000x500[img=1431091085_srn31l9.jpg]jaka cena ?
1 panelowy 60zł, 2 panelowy 80zł
~PRZYJMĘ W DZIERŻAWĘ napisał(a): Przyjmę w dzierżawe ogródek działkowy.Nie odpłatnie lub za niewielką opłatą.Może wyjeżdżasz gdzies do pracy sezonowej i nie ma sie kto zająć ogródkiem to chętnie przyjmę w użytkowanie nawet tylko na jakiś czas :)i oczywiście zadbam o niego.A może ma ktoś do odstapienia za niewielką kwotę ogródek działkowy ?Fajnie jakby miał nawet jaką kolwiek altankę ale nie koniecznie;)
723923725 prosze o kontakt
basiek1988 napisał(a): Sprzedam rower niemiecki. Rower w super stanie z osprzętem schimano. Siedzisko dla dziecka(do 15kg) gratis oczywiście można je ściągnąć. Rower sprzedam za 300 zł biorąc pod uwagę negocjację :) Więcej zdjęć na meila lub mms. Telefon kontaktowy 530559334
~przyjmę w dzierżawę napisał(a):~PRZYJMĘ W DZIERŻAWĘ napisał(a): Przyjmę w dzierżawe ogródek działkowy.Nie odpłatnie lub za niewielką opłatą.Może wyjeżdżasz gdzies do pracy sezonowej i nie ma sie kto zająć ogródkiem to chętnie przyjmę w użytkowanie nawet tylko na jakiś czas :)i oczywiście zadbam o niego.A może ma ktoś do odstapienia za niewielką kwotę ogródek działkowy ?Fajnie jakby miał nawet jaką kolwiek altankę ale nie koniecznie;)
~ napisał(a):to podaj mi namaiary do prezesów tych działek.bo dzwoniłam juz na rod tulipan to tam wiecznie prezesa nie ma i nikt nic nie wie a w necie nie moge odnaleźc numerów wogole na te ogródki działkowe,może mi podpowiesz jak to odszukac,jestem chetna na taka działkę~przyjmę w dzierżawę napisał(a):~PRZYJMĘ W DZIERŻAWĘ napisał(a): Przyjmę w dzierżawe ogródek działkowy.Nie odpłatnie lub za niewielką opłatą.Może wyjeżdżasz gdzies do pracy sezonowej i nie ma sie kto zająć ogródkiem to chętnie przyjmę w użytkowanie nawet tylko na jakiś czas :)i oczywiście zadbam o niego.A może ma ktoś do odstapienia za niewielką kwotę ogródek działkowy ?Fajnie jakby miał nawet jaką kolwiek altankę ale nie koniecznie;)
przecież są opuszczone działki można wziąść zapłacisz tylko wpisowe i masz swoją działke tylko musisz ją oddżunglić polecam