Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

2769
#andrzej412 nieaktywny
10 maja 2015r. o 16:15
~ napisał(a):
andrzej412 napisał(a):
~ napisał(a):
andrzej412 napisał(a): Witam, mam na sprzedaż grzejniki panelowe. Szczelne, nie ciekną, do odświeżenia. 2 jednopanelowe, 1 dwupanelowy. Wymiary 1000x500[img=1431091085_srn31l9.jpg]
jaka cena ?

1 panelowy 60zł, 2 panelowy 80zł
jakiś kontakt?

669 537 523
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13512
#Kamilo22 nieaktywny
10 maja 2015r. o 16:21
Sprzedam akwarium 120l z całym wyposażeniem oraz 30 rybkami cena 200zł nr tel. 796133427[img=1431267452_edh015z.jpg]

Dopisane 10.05.2015r. o godz. 16:21:

[img=1431267668_rrfve9p.jpg]
~:) niezalogowany
10 maja 2015r. o 17:22
Ania25 napisał(a): Oddam za darmo fotel jednoosobowy (rozkładany).

szer.83cm

tel.604-427-893[img=1431171709_iyeoy9k.jpg]

ponawiam
13363
#basiek1988 nieaktywny
10 maja 2015r. o 20:07
sprzedany:)

Dopisane 10.05.2015r. o godz. 20:07:

basiek1988 napisał(a): Sprzedam rower niemiecki. Rower w super stanie z osprzętem schimano. Siedzisko dla dziecka(do 15kg) gratis oczywiście można je ściągnąć. Rower sprzedam za 300 zł biorąc pod uwagę negocjację :) Więcej zdjęć na meila lub mms. Telefon kontaktowy 530559334Dopisane 10.05.2015r. o godz. 12:48:
basiek1988 napisał(a): Sprzedam rower niemiecki. Rower w super stanie z osprzętem schimano. Siedzisko dla dziecka(do 15kg) gratis oczywiście można je ściągnąć. Rower sprzedam za 300 zł biorąc pod uwagę negocjację :) Więcej zdjęć na meila lub mms. Telefon kontaktowy 530559334
Dopisane 10.05.2015r. o godz. 12:52:Nie wiem z jakiego powodu ale nie mogę dodać zdjęć więc tylko na meila lub mmsemDopisane 10.05.2015r. o godz. 13:00: wystawiłam rowerek na allegro wiec wgląd do zdjęć w linku :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=5342881005

SPRZEDANY:)
~ niezalogowany
10 maja 2015r. o 20:49
Kupię niedrogo łóżeczko turystyczne / kojec dla dziecka. Proszę o oferty ze zdjęciem pod postem
~ niezalogowany
10 maja 2015r. o 22:23
~przyjmę w dzierżawę napisał(a):
~ napisał(a):
~PRZYJMĘ W DZIERŻAWĘ napisał(a): Przyjmę w dzierżawe ogródek działkowy.Nie odpłatnie lub za niewielką opłatą.Może wyjeżdżasz gdzies do pracy sezonowej i nie ma sie kto zająć ogródkiem to chętnie przyjmę w użytkowanie nawet tylko na jakiś czas :)i oczywiście zadbam o niego.A może ma ktoś do odstapienia za niewielką kwotę ogródek działkowy ?Fajnie jakby miał nawet jaką kolwiek altankę ale nie koniecznie;)

723923725 prosze o kontakt

przecież są opuszczone działki można wziąść zapłacisz tylko wpisowe i masz swoją działke tylko musisz ją oddżunglić polecam
to podaj mi namaiary do prezesów tych działek.bo dzwoniłam juz na rod tulipan to tam wiecznie prezesa nie ma i nikt nic nie wie a w necie nie moge odnaleźc numerów wogole na te ogródki działkowe,może mi podpowiesz jak to odszukac,jestem chetna na taka działkę

Ja poszłam sprawdzić kiedy przyjmuje prezes działek, w zeszłym roku akurat w sobotę do południa, on sam mi pokazał kilka działek, ale rzeczywiście trzeba było odchwaścić i zapłacić tylko wpisowe i masz swoją działkę. Jak nie możesz utrafić prezesa, to zadzwoń i się umów. Nr tel. znajdziesz na tablicy informacyjnej ogródków działkowych, chyba, że ktoś tu Ci poda.
~wykosze trawe... niezalogowany
10 maja 2015r. o 22:44
nie masz czasu na wykoszenie trawy???? jezeli nie masz kosiarki przyjade ze swoją kosiarką i wykosze. Cena koszenia do ustalenia
Tel.504179596
~ekudzio niezalogowany
11 maja 2015r. o 8:21
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~PRZYJMĘ W DZIERŻAWĘ napisał(a): Przyjmę w dzierżawe ogródek działkowy.Nie odpłatnie lub za niewielką opłatą.Może wyjeżdżasz gdzies do pracy sezonowej i nie ma sie kto zająć ogródkiem to chętnie przyjmę w użytkowanie nawet tylko na jakiś czas :)i oczywiście zadbam o niego.A może ma ktoś do odstapienia za niewielką kwotę ogródek działkowy ?Fajnie jakby miał nawet jaką kolwiek altankę ale nie koniecznie;)

723923725 prosze o kontakt

przecież są opuszczone działki można wziąść zapłacisz tylko wpisowe i masz swoją działke tylko musisz ją oddżunglić polecam
to podaj mi namaiary do prezesów tych działek.bo dzwoniłam juz na rod tulipan to tam wiecznie prezesa nie ma i nikt nic nie wie a w necie nie moge odnaleźc numerów wogole na te ogródki działkowe,może mi podpowiesz jak to odszukac,jestem chetna na taka działkę

Ja poszłam sprawdzić kiedy przyjmuje prezes działek, w zeszłym roku akurat w sobotę do południa, on sam mi pokazał kilka działek, ale rzeczywiście trzeba było odchwaścić i zapłacić tylko wpisowe i masz swoją działkę. Jak nie możesz utrafić prezesa, to zadzwoń i się umów. Nr tel. znajdziesz na tablicy informacyjnej ogródków działkowych, chyba, że ktoś tu Ci poda.

Dwa lata temu dokładnie tak zrobiłam, idź na ogródek działkowy, na którym chciałabyś mieć działkę i popytaj ludzi o namiar na gospodarza. Teraz na działkach ludzi jest dużo, więc z pewnością Ci pomogą. A jeśli chcesz to na priv napiszę Ci numer do gospodarza moich działek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza