#ewelincia4404 nieaktywny 12 września 2015r. o 17:27
oddam za paczkę pampersów mini czyli od 3 do 6 kg dowolnej firmy i paczke chusteczek nawilżanych dowolnych. Używany fotelik dziecięcy hauck 0-13kg. Fotelik jest kompletny nie zniszczony i nie wyblaknięty. Oddaje ponieważ mam dwa. proszę o kontakt smsowy pozdrawiam 506526460
Samsung Galaxy S3 Mini + kartonowe pudełko, instrukcje i dodatki (słuchawki, ładowarka ,kabel USB)
cały komplet oryginalny - NA GWARANCJI
Telefon kupiony 27.01.2014r. posiada 24 miesięczną gwarancję.
Telefon był wysyłany do serwisu 18.03.2014 z powodu samoczynnego wyłączania.
Naprawa polegała na aktualizacji oprogramowania - od tego czasu nie ma problemów z telefonem.
Posiadam wszystkie niezbędne dokumenty do telefonu - faktura, gwaracja, potwierdzenie wykonania naprawy w autoryzowanym serwisie
Stan oceniam na dobry - co starałem się przedstawić na zdjęciach.
Wyświetlacz w stanie idealnym (folia ochronna na wyświetlaczu)
Telefon od 6 miesięcy leży w szufladzie
100 % sprawny, działa idealnie
Telefon z sieci Orange.
Zdjęcia w wysokiej rozdzielczości mogę przesłać na maila.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.