Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)
~Kamil M. niezalogowany 13 listopada 2015r. o 11:09
Witam
Posiadam radio do renault marki Philips.
Dostałem je od handlarza wraz z autem jako sprawne. Jednak nie miałem możliwości dokonać sprawdzenia ponieważ jest niekompatybilne z moją instalacją.
Na radiu jest podany kod. Nie wygląda na bardzo zniszczone.
Na zdjęciach pokazałem w jaki rodzaj złącz jest ono wyposażone.
Radio wymienię za trzy soczki marki Kubuś powyżej 6 miesiąca.
Tel. 663 313 455
Pozdrawiam
Radio.jpg
~Kamil M. niezalogowany 13 listopada 2015r. o 11:12
Witam
Posiadam radio do renault marki Philips.
Dostałem je od handlarza wraz z autem jako sprawne. Jednak nie miałem możliwości dokonać sprawdzenia ponieważ jest niekompatybilne z moją instalacją.
Na radiu jest podany kod. Nie wygląda na bardzo zniszczone.
Na zdjęciach pokazałem w jaki rodzaj złącz jest ono wyposażone.
Radio wymienię za trzy soczki marki Kubuś powyżej 6 miesiąca.
Tel. 663 313 455
Pozdrawiam
-http://zapodaj.net/bd55ca7e4b0ec.jpg.html
Sprzedam kule Kusudama nadaja sie do powieszenia np.na choinke, idealne na prezent. Niestety nie mam mozliwosci zrobic zdjec. 5 kolorow do wyboru biala, zolta, rozowa, niebieska i zielona. Ozdabiane brokatem cena 7zl
Zestaw paka Diverse Cropp House F&F Reserved LENA LARGO
wszystko pasujące na rozmiar M cena 120 zł.
1. T-shirt granatowy House stan bdb
2. T-shirt biały z nadrukiem House stan idealny ( dwa razy ubrany)
3. Bluzka z rękawami 3/4 Reserved stan idealny
4. Bluzka granatowa Diverse stan idealny
5. T-shirt żółty F&F stan bdb
6. Spodnie projektantki LENA LARGO stan bdb
7. Narzuta żółta stan idealny
Akwarium około 270 litrów za 100 zł.
[img=1445886398_spdzcxs.jpg]
Więcej zdjęć:
http://olx.pl/oferta/duze-akwarium-narozne-270-litrow-CID103-IDcmxUP.html
Sprzedam kulę wykonaną z białego papieru. Średnica kuli ok. 12 cm. Przyozdobiona jest srebrnym pyłkiem i kryształkami, dzięki czemu pięknie pozyskuje w słońcu i przy sztucznym świetle. Kula gotowa do powieszenia w oknie, na lampie i gdziekolwiek podpowie wyobraźnia.[img=1443361618_ffkomzk.jpg]
Cena 7 zł. Mogę wykonać kulę w dowolnym kolorze i wielkości.
Nowa książka "Zamki i Rycerze" za 5 zł.
http://merlin.pl/Omnibus-Poznaj-swiat-Zamki-i-rycerze_Praca-zbiorowa/browse/product/1,1643844.html#fullinfo
[img=1441550360_48dm0sk.jpg]
Wszystkie książki z poniższych zdjęć za małego Kubusia.
[img=1441550427_qkpu3sz.jpg]
[img=1441550464_4jub5l2.jpg]
#kasia040109 nieaktywny 14 listopada 2015r. o 8:18
Sprzedam wózek dziecięcy Caretero Spacer typu parasolka - stan bardzo dobry użytkowany przez jedno dziecko. Wózek jest lekki dobrze się prowadzi i szybko składa. W zestawie jest osłonka na nóżki oraz folia przeciwdeszczowa. Posiada pięciopunktowe pasy, oparcie rozkłada się do pozycji leżącej. Więcej zdjęć mogę wysłać na e-mail.
Cena: 170,00 (do negocjacji)
tel: 665-726-273[img=1447485479_5rean9t.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.