Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 10:41
Oddam kurtki zimowe za kawę są fajne (granatowa satyna z lisem, czekoladowa satyna, grafitowa typu bombka i płaszcz czarny taliowany do kolana) oraz sporo ubrań z mojej szafy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 10:41
Oddam kurtki zimowe za kawę są fajne (granatowa satyna z lisem, czekoladowa satyna, grafitowa typu bombka i płaszcz czarny taliowany do kolana) oraz sporo ubrań z mojej szafy.
~ niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 10:54
~ napisał(a): Oddam kurtki zimowe za kawę są fajne (granatowa satyna z lisem, czekoladowa satyna, grafitowa typu bombka i płaszcz czarny taliowany do kolana) oraz sporo ubrań z mojej szafy.

prosze o maila badz nr tel
~ niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 10:54
~ napisał(a): Oddam kurtki zimowe za kawę są fajne (granatowa satyna z lisem, czekoladowa satyna, grafitowa typu bombka i płaszcz czarny taliowany do kolana) oraz sporo ubrań z mojej szafy.

~ niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 11:00
~ napisał(a):

Podaj do siebie zadzwonię
~Tapczan jednoosobowy kolor brazowy niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 11:02
Witam oddam tapczan jednoosobowy kolor brązowy stan dobry na pewno jeszcze posłuży tel 885959154-nie odpisuję na smsy-odbiór okol Nowogrodzca
2820
#k1p nieaktywny
8 grudnia 2015r. o 11:12
Sprzedam pilot uniwersalny Logitech Harmony 785, W zestawie pilot, instrukcja obsługi i biurkowa ładowarka. Przed użyciem należy podłączyć go do komputera i zaprogramować na współpracę z odpowiednim sprzętem - darmowe oprogramowanie dostępne w sieci. Sprzedaję bez kabla potrzebnego do podłączenia do komputera, jest to klasyczne wejście mini USB.
Pilot ma polskie menu.Cena 80 zł do negocjacji. [img=1449569108_tglbgkr.jpg]
[img=1449569123_kh5a1qc.jpg]

Transporter dla psa lub kota o wadze do 10 kg, otwierany również od góry. Wymiary 30x30x43 cm, cena 30 zł.

[img=1449569298_sghnqhs.jpg]

Nowa bateria za 50 zł:
[img=1449569418_ifycokl.jpg]

793775245 - odpisuję na SMSy.
~ niezalogowany
8 grudnia 2015r. o 11:28
grazkako napisał(a): Oddam za kawę Kronung pieluchomajtki medium . W paczce brakuje paru sztuk .[img=1449513776_2k98zvj.jpg] Tel 606997144
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza