Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~szperacz niezalogowany
3 października 2011r. o 18:45
Grzebałem w piwnicy i odnalazłem sprawny monitor CRT 17 cali i rower stacjonarny -kol. biały ale chyba zerwany alby spadł pas, bo bardzo lekko chodzi. Jedno i drugie oddam za 2 czteropaki żywca :) Transport własny. Kontakt 728462536.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~martitka2103 niezalogowany
4 października 2011r. o 7:47
poszukuję baterii pod umywalkę za piwka! :)
~filip niezalogowany
4 października 2011r. o 8:37
witam mam akwarium okolo 80l chetnie oddam za kasztelany
~ori niezalogowany
4 października 2011r. o 8:43
mam pare tv nie wiem czy dobre i kilka monitorow itp oddam za piwko
~lukasbolhp niezalogowany
4 października 2011r. o 9:58
Mam taka baterie nie potrzebna w sumie mi. Jedynem mankamentem jej jest to ze delikatnie cieknie slyszalem ze mozna sprobowac ja naprawic ale ja sie na tym nie znam wiec kupilem nowa.
[email protected]
~ niezalogowany
4 października 2011r. o 10:49
~lukasbolhp napisał(a): Mam taka baterie nie potrzebna w sumie mi. Jedynem mankamentem jej jest to ze delikatnie cieknie slyszalem ze mozna sprobowac ja naprawic ale ja sie na tym nie znam wiec kupilem nowa.
[email protected]

hej jak możesz to wyślij mi jej zdjęcia na poczte i jak coś to się dogadamy :) [email protected]
~malamaja123 niezalogowany
4 października 2011r. o 14:07
Witam:)ma ktoś może za dużo winogronu czarnego??jeśli tak to chętnie bym go przyjęła,ilość piwek do uzgodnienia;) proszę o kontakt 510 481 270
4090
#jarzabek nieaktywny
4 października 2011r. o 14:09
mam do oddania za pampersy biedronkowe "dada" 7-18kg keyboard CASIO ma-100 wygrzebany ze strychu myślę ze sprawny!brak baterii i zasilacza!

foty na e-maila

kontakt 505-896-576
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza