Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

5777
#agaser nieaktywny
6 lipca 2012r. o 22:03
~ napisał(a):
agaser napisał(a): witam
poszukiwana jest pilnie mp3, tania i najchętniej na baterie a nie z wbudowanym aku. Pojemność jaka jest poszukiwana to min 1 gb.

również pilnie poszukiwany dysk do komputera taki zewnętrzny, pojemność też bez znaczenia, byle sprawny.

ostatnia pozycja to nagrywarka DVD do komputera ale taka cieńka jak do laptopa lub zewnętrzna.

co do browarków czy innych się dogadamy.
mam dysk 25 mb :D

chyba ktoś sobie jaja robi :>
ja wystosowałam normalną prośbę, bez żartów 25mb to takich małych kart pamięci nawet nie ma :> :>
Proszę o normalne oferty.
Z góry dziękuję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8129
#eye nieaktywny
6 lipca 2012r. o 22:21
Przyjmę za słodycze lub płyny komiksy o Kaczorze Donaldzie najlepiej z serii "Gigant poleca" od tomu 1. Kontakt gg: 39899735

...
2663
#blues nieaktywny
7 lipca 2012r. o 9:42
prosze o nr telefonu bo chce ladowarke odebrac a posypal mi sie net.
~Du Ju spik inglisz... niezalogowany
7 lipca 2012r. o 9:58
Przyjmę materiały do samodzielnej nauki j. angielskiego (początkujących)
2663
#blues nieaktywny
7 lipca 2012r. o 10:12
[img=1341588687_7nc7eto.jpg]
Takiej potrzebuj prosze o nomer telefonu bo osoba zainteresowana ladowarka chce ja odebrac a padl jej net ,osoba zadzwoni.

Zmoderowano 07.07.2012 godz.13:17 - powód: korekta cytowania (sentinel)
[email protected] niezalogowany
7 lipca 2012r. o 10:22
Oddam początkującemu poloniście za darmo biuletyny "Język Polski w Szkole" kilka starych roczników.Tel.692000245
~mm niezalogowany
7 lipca 2012r. o 11:12
ma możę ktoś do oddania łóżeczko dla dziecka za jakieś słódkosci stracili wszystko w powoszi ;( numer 787992843
2663
#blues nieaktywny
7 lipca 2012r. o 12:32
Irmisiek napisał(a): [img=1341588687_7nc7eto.jpg]Dopisane 06.07.2012r. o godz. 17:32:Takiej potrzebujesz? ;)

Proszę podać jakiś kontakt w sprawie tej ładowarki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza