~Sylwek napisał(a): a ma ktoś może mebelki do pokoju albo kuchni???bylibyśmy wdzięczni:)a i jakiś trunek by się znalazł w zamian:) :)
MeSa napisał(a):~Sylwek napisał(a): a ma ktoś może mebelki do pokoju albo kuchni???bylibyśmy wdzięczni:)a i jakiś trunek by się znalazł w zamian:) :)
Mam meble pokojowe w ciepłym kolorze olchy miodowej: szafa 2-drzwiowa, mniejsza szafka na ubrania, pólka wisząca, biurko i fotel biurowy. Zainteresowanym wyślę zdjęcia i wymiary na maila :)
MeSa napisał(a):~Sylwek napisał(a): a ma ktoś może mebelki do pokoju albo kuchni???bylibyśmy wdzięczni:)a i jakiś trunek by się znalazł w zamian:) :)
Mam meble pokojowe w ciepłym kolorze olchy miodowej: szafa 2-drzwiowa, mniejsza szafka na ubrania, pólka wisząca, biurko i fotel biurowy. Zainteresowanym wyślę zdjęcia i wymiary na maila :)
~AGA napisał(a): MAM DO ODDANIA,SPRZEDAZY LUB ZAMIANY(ZA GRY ,LUB CIUSZKI( DLA chlopcow w wieku 8 i 14 lat),slodycze czy co tam kto ma...Jaki rozmiar tej kurteczki zimowej,bo byłabym zainteresowana,gdzie można by ją zobaczyć?I co pani by chciała za nią?
1)KOMBINEZON ZIMOWY NA WZROST 116(5 LAT)
2)KURTKA ZIMOWA ROZ.4-5 LAT
3)KURTKA-KANGURKA JESIENNA Z KAPTUREM ROZ.4-5 LAT
513-080-293[img=1319470232_i2edvc8.jpg]