Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

4598
#Kangurka nieaktywny
2 listopada 2011r. o 22:07
Kangurka napisał(a): mam do oddania za czekolade drukarkeskaner i ksero w jednym lexmark X 3650. w 100% sprawna, ale bez tuszu. urzadzenia malo uzywane. Jesli ktos reflektuje to zapraszam. tel. 796407634:)

Przy okazji za pifko czy tam czekolade przyjme sofe lub lozko dla 4 letniego dziecka. Poszukuje rowniesz jakiegos regalu albo szafki:) Pozdrawiam :)

Ponawiam :)

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7048
#nnao nieaktywny
3 listopada 2011r. o 10:39
Kangurka napisał(a):
Kangurka napisał(a): mam do oddania za czekolade drukarkeskaner i ksero w jednym lexmark X 3650. w 100% sprawna, ale bez tuszu. urzadzenia malo uzywane. Jesli ktos reflektuje to zapraszam. tel. 796407634:)

Przy okazji za pifko czy tam czekolade przyjme sofe lub lozko dla 4 letniego dziecka. Poszukuje rowniesz jakiegos regalu albo szafki:) Pozdrawiam :)

Ponawiam :)

Ja się zgłaszam po drukarkę, jaka to ma być czekolada? : D
4598
#Kangurka nieaktywny
3 listopada 2011r. o 11:11
Na priv zapraszam :)

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning :)
4617
#arti29 nieaktywny
3 listopada 2011r. o 13:47
Oddam ok 6-7 m2 paneli podłogowych , kolor ciemny brąz .
gg 21198228

Cena za całość to 2 duże kubusie i 2 żywce butelkowe :)

Oddam drukarke CANON IP1000 , przy próbie drukowania pojawia się komunikat zbiornik za zużyty atrament jezt zapłeniony ale może ktoś potrzebuje na części , glowica jest ok. Za 4-pak żubra , warki lub żywca
Kontakt gg 21198228 lub tel. 889-544-131

Do oddaniajeszcze napęd CD-ROM i CD-RW cena piwko za sztukę

Aktualne , panele też :)

Dopisane 03.11.2011r. o godz. 13:47:

Panele nieaktualne !!!!!!

Chwytaj dzień :)
~Bartek niezalogowany
3 listopada 2011r. o 14:11
Opony letnie Bridgestone, 4 sztuki, 195/60/15 - używane, ale jeśli ktoś jeździ niewiele i nie chce kupować nowych to myślę, że jeszcze trochę na nich kilometrów wiosną wykręci. 601 069 976
7865
#basiek87 nieaktywny
3 listopada 2011r. o 16:58
Mam do oddania malusiego kotka (za darmo), na moje oko 3-4 miesieczny. Kotek Pilnie poszukuje domu- ktoś nam go podrzucił. Możliwy dowóz kotka do nowego własciciela do (20km). Bardzo zalezy Nam na czasie, nie chcę by kotek przywiązał się do nas:(

664-715-362[img=1320335909_y2yma57.jpg]
~ niezalogowany
3 listopada 2011r. o 17:53
czy jeszcze aktualne
4567
#hehe nieaktywny
3 listopada 2011r. o 17:57
witam moze ma ktoś na zbyciu OPONY ZIMOWE 15 w dobrym stanie??? kontakt 510248314.prosze o piwne propozycje:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza