Pannazdzieckiem napisał(a): Śliczne to wszystko , Casablanca , Deretto , grajcie dalej , lecz proszę Was , nie forma lecz treść :)
to i ja się odniosę do Twojej uwagi :) otóż w poezji liczy się wszystko, zarówno forma, jak i treść :) to się wiąże ze stylem, warsztatem autora... jednak to czytelnik wybiera, czy woli poświęcać więcej uwagi dla treści, czy mniej na formę i stylistykę... od tych preferencji zależy gust czytelnika :) chwali Ci się, że wolisz treść, bo i ja też bardziej szukam treści w poezji... ale formy nie da się całkowicie pominąć, ani lekceważyć... z przyjemnością bym usłyszał, jaką formę Ty lubisz i jaką treść...? jakie tematy Cię w poezji porywają, i jakich poetów najczęściej czytujesz? i dlaczego? :) pozdrawiam
Dopisane 17.06.2011r. o godz. 13:19:
magnum44 napisał(a):
Już nie będziecie mieć powodu do dowalania mi.
Miłej nocy życzę :)
magnum, proszę nie przejmuj się takimi złośliwymi postami, których autorami są bezimienni z marką TYLDA :) dzisiaj i mi chciał taki tylda dowalić, który wcale mnie nie zna, i konfabuluje na mój temat... czasami mam wrażenie, że to psychiczni ludzie, hehe... i tylko mam współczucie do takiej tyldy... ;) a z pewnością nie ma się co przejmować tym co wypisują... pozdrawiam serdecznie