Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1019
#zajdi nieaktywny
27 czerwca 2006r. o 21:03
moj tez ulubiony! i tez równiez posiadam wszystkie ich płyty! pzdr
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
524
#Sekkmet nieaktywny
27 czerwca 2006r. o 21:41
ja teraz wlasnie przegladnelam spis kapel na hunter fest i antifest masakra

See You Later Aligator
118
#anonim_2453 nieaktywny
28 czerwca 2006r. o 0:14
Gnarls Barkley - `St. Elsewhere`. Bardzo dobra plytka
~Bolec niezalogowany
28 czerwca 2006r. o 1:39
Jestem wychowany na prawdziwym Rock`n`roll i dla mnie AC/DC to moc i dreszcz kiedy ich słucham. Pewnie wielu z Was nawet nie wie co to za kapela ;-) Polecam!!! BACK IN BLACK
1040
#zinka nieaktywny
28 czerwca 2006r. o 11:20
napisał(a): Jestem wychowany na prawdziwym Rock`n`roll i dla mnie AC/DC to moc i dreszcz kiedy ich słucham. Pewnie wielu z Was nawet nie wie co to za kapela ;-) Polecam!!! BACK IN BLACK

no widzisz niektórzy wiedzą co to AC/DC-staruszki ;p spoxik;p pozdro
1122
#muszysko nieaktywny
28 czerwca 2006r. o 11:42
Superpuder-mam juz ciebie dosc:pp

sa malarze ktorzy zamieniaja slonce w zolta plame i artysci ktorzy swoim talentem i inteligencja potrafia zolta plame zamienic w slonce PABLO PICASSO
444
#kowaluu nieaktywny
28 czerwca 2006r. o 21:06
zinka napisał(a):
napisał(a): Jestem wychowany na prawdziwym Rock`n`roll i dla mnie AC/DC to moc i dreszcz kiedy ich słucham. Pewnie wielu z Was nawet nie wie co to za kapela ;-) Polecam!!! BACK IN BLACK

Chyba każdy wie, co to AC/DC..;P A z klimatów podobnych, co Wy wiecie o Motorhead:] 10000 razy lepsze:D Staruszki;)
1040
#zinka nieaktywny
28 czerwca 2006r. o 21:09
kowaluu napisał(a):
zinka napisał(a):

Chyba każdy wie, co to AC/DC..;P A z klimatów podobnych, co Wy wiecie o Motorhead:] 10000 razy lepsze:D Staruszki;)

oj tam juz 10000 razy...wszystko tego typu jest zaje***te i tyle;p pozdro
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.