Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

~Bolko niezalogowany
29 czerwca 2006r. o 15:21
zinka napisał(a):
kowaluu napisał(a):
zinka napisał(a):
napisał(a): Jestem wychowany na prawdziwym Rock`n`roll i dla mnie AC/DC to moc i dreszcz kiedy ich słucham. Pewnie wielu z Was nawet nie wie co to za kapela ;-) Polecam!!! BACK IN BLACK

no widzisz niektórzy wiedzą co to AC/DC-staruszki ;p spoxik;p pozdro

Chyba każdy wie, co to AC/DC..;P A z klimatów podobnych, co Wy wiecie o Motorhead:] 10000 razy lepsze:D Staruszki;)

oj tam juz 10000 razy...wszystko tego typu jest zaje***te i tyle;p pozdro

AC/DC jest prawdziwym prądem wysokiego napięcia i dla mnie jest naj, ale lubię też Judas Priest, a z naszych krajowych to kultowe jest TSA! Nie wiem czy ktoś z Was pamięta TURBO i zaje...stą płytę KAWALERIA SZATANA, która w owym czasie była nie do pobicia. Pozdrawiam;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
29 czerwca 2006r. o 17:55
turbo chyba sie reaktywowalo...

www.djdowynajecia.pl
~Max1205 niezalogowany
29 czerwca 2006r. o 23:08
Oczywiście słucham że ragga, ale tylko polskie: Dreadsquad, Cing Q (5G) oraz Banda Tre!!! Polecam tylko się w to wsuchajcie!!! Teksty są naprawdę niesamowite i wogóle taka muza to coś innego!!!
~mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
30 czerwca 2006r. o 15:48
polecam Antyradio, bardzo dobra muzyka(rock przedewszystkim), bardzo dobry odbiór przez internet przy słabym łączu
657
#agak nieaktywny
4 lipca 2006r. o 10:16
a na 100% nikt z was nie zna takiego zespołu jak KAIZERS ORCHESTRA :) rock z domieszką folku. fajna muzyczka, ciekawi ludzie, szkoda, że słów nie rozumiem, bo to po norwesku. polecam:
&search=kaizers%20orchestra%20-%20maestro

&search=kaizers%20orchestra

;)

www.agakryspin.com
657
#agak nieaktywny
4 lipca 2006r. o 10:24
agak napisał(a): a na 100% nikt z was nie zna takiego zespołu jak KAIZERS ORCHESTRA :) rock z domieszką folku. fajna muzyczka, ciekawi ludzie, szkoda, że słów nie rozumiem, bo to po norwesku. polecam:

;)

&search=kaizers%20orchestra :D dla kogoś, kto lubi orgie :D komputerowe co prawda :) rozwalił mnie ten teledysk :)

www.agakryspin.com
1122
#muszysko nieaktywny
4 lipca 2006r. o 10:52
agak napisał(a):
agak napisał(a): a na 100% nikt z was nie zna takiego zespołu jak KAIZERS ORCHESTRA :) rock z domieszką folku. fajna muzyczka, ciekawi ludzie, szkoda, że słów nie rozumiem, bo to po norwesku. polecam:

;)

&search=kaizers%20orchestra :D dla kogoś, kto lubi orgie :D komputerowe co prawda :) rozwalił mnie ten teledysk :)

niezle niezle:D:D:D:D!!!!!

sa malarze ktorzy zamieniaja slonce w zolta plame i artysci ktorzy swoim talentem i inteligencja potrafia zolta plame zamienic w slonce PABLO PICASSO
1151
#keyrol nieaktywny
4 lipca 2006r. o 20:08
nom ja słucham rapu... zagranicznego, głównie amerykańskiego....

nie znam wielu entuzjastów tej muzyki, ale mnie się podoba...

50 Cent (G-Unit), Ice Cube, Lil Flip, Ludacris, Mobb Deep, Spider Loc, T.I,
The Game, Jay-Z to nieliczni których słucham...

Orientuję się w jego historii, lubię te klimaty... i nikomu nie narzucam ;)
Słucham tego przeważnie przed komputerem i na mieście (mp3)
Nie gardzę żadną muzyką i mam wiele ulubionych kawałków z różnych gatunków. Lecz rapu słucham najwiecej i dla tego o nim piszę.
Nie gardzę żadną muzyką, więc proszę nie gardźcie i tym.. Pzdr!

<b>You May Say I'm a Dreamer (But I'm Not the Only One)</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza