Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1144
#darkalodziarka nieaktywny
5 lipca 2006r. o 0:00
kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"
Bartosz, jesteś królem polskiej muzyki:P

BARTOSZA DO IDOLA :D :D :D tylko tekst musi jescze sobie przypomnieć ;) wróżę mu świetlaną przyszłość wokalisty :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
444
#kowaluu nieaktywny
5 lipca 2006r. o 0:05
"Fajfs minyts";P
1040
#zinka nieaktywny
5 lipca 2006r. o 0:07
darkalodziarka napisał(a):
kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"

BARTOSZA DO IDOLA :D :D :D tylko tekst musi jescze sobie przypomnieć ;) wróżę mu świetlaną przyszłość wokalisty :P

wiem który to...ma talent ma ale niech wymysli własne piosenki i tym sie wybije...orginalne teksty i wykonanie jest Dżemu a nie bartosza!! a tak pozatym jest duzo ludzi ktorzy dobrze wykonują cudze piosenki a nie potrafią sie wybic z czyms swoim;p pozdro
657
#agak nieaktywny
5 lipca 2006r. o 0:20
zinka napisał(a):

wiem który to...ma talent ma ale niech wymysli własne piosenki i tym sie wybije...orginalne teksty i wykonanie jest Dżemu a nie bartosza!! a tak pozatym jest duzo ludzi ktorzy dobrze wykonują cudze piosenki a nie potrafią sie wybic z czyms swoim;p pozdro

zinka: pardON, ale grucha nie tylko dżem śpiewa :) mają własne teksty i muzykę również ;)
ale że bartek śpiewa genialnie, to mówić nie trzeba :)

co tam idol.. mówił coś o szansie na sukces :) ale kiedy.. to już nie wiem.

pozdr ;)

www.agakryspin.com
1040
#zinka nieaktywny
5 lipca 2006r. o 0:29
agak napisał(a):
zinka napisał(a):

zinka: pardON, ale grucha nie tylko dżem śpiewa :) mają własne teksty i muzykę również ;)
ale że bartek śpiewa genialnie, to mówić nie trzeba :)

co tam idol.. mówił coś o szansie na sukces :) ale kiedy.. to już nie wiem.

pozdr ;)

spoko niech sie wybijąją przeciez ja nic do nich nie mam...powodzenia;p pozdro
41
#jegomosc nieaktywny
5 lipca 2006r. o 9:39
a tak wracajac do tematu - nie wiem co "nowofalowego" jest np. w lady punk czy republice:P kiedy byly to zespoly bardzo grzeczne i chetnie promowane przez media ktore zmoderacjaa raczej problemow nie mialy... "nowofalowe" to byly moze zespoly takie jak T.Love ktora na poczatku zachaczaly o punka...

A mowiac o dzemie - ja tam zupelnie nie rozumiem zachwytu owym ryskiem - jego spiewanie podoba mi sie dosc srednio, ale jak mozna gloryfikowac pijaka i cpuna, ktory zniszczyl swoj wielki talent, niszczyl swoja rodzine, nie dbal o fanow (jak mozna inaczaj tlumaczyc granie kocertow bedac narypanym?) i wcale sie z tym nie kryl... to jest bochater? Szczegolnie ze texty tez wcale sklaniajace do czynienia z niego bochatera nie sa...

Zastosowana autokorekta

www.djdowynajecia.pl
524
#Sekkmet nieaktywny
5 lipca 2006r. o 10:09
zinka nie o tego bartosza nam chodzilo

See You Later Aligator
444
#kowaluu nieaktywny
5 lipca 2006r. o 10:20
zinka napisał(a):

Nie mówimy tu o bartoszu z marginesu, jest inny bartosz tworzący w undergroundzie;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza