kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"
Bartosz, jesteś królem polskiej muzyki:P
darkalodziarka napisał(a):kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"
BARTOSZA DO IDOLA :D :D :D tylko tekst musi jescze sobie przypomnieć ;) wróżę mu świetlaną przyszłość wokalisty :P
zinka napisał(a):darkalodziarka napisał(a):kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"
BARTOSZA DO IDOLA :D :D :D tylko tekst musi jescze sobie przypomnieć ;) wróżę mu świetlaną przyszłość wokalisty :P
wiem który to...ma talent ma ale niech wymysli własne piosenki i tym sie wybije...orginalne teksty i wykonanie jest Dżemu a nie bartosza!! a tak pozatym jest duzo ludzi ktorzy dobrze wykonują cudze piosenki a nie potrafią sie wybic z czyms swoim;p pozdro
agak napisał(a):zinka napisał(a):darkalodziarka napisał(a):kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"
wiem który to...ma talent ma ale niech wymysli własne piosenki i tym sie wybije...orginalne teksty i wykonanie jest Dżemu a nie bartosza!! a tak pozatym jest duzo ludzi ktorzy dobrze wykonują cudze piosenki a nie potrafią sie wybic z czyms swoim;p pozdro
zinka: pardON, ale grucha nie tylko dżem śpiewa :) mają własne teksty i muzykę również ;)
ale że bartek śpiewa genialnie, to mówić nie trzeba :)
co tam idol.. mówił coś o szansie na sukces :) ale kiedy.. to już nie wiem.
pozdr ;)
Zastosowana autokorekta
zinka napisał(a):darkalodziarka napisał(a):kowaluu napisał(a): Jeśli myślisz, że Rysiek Riedel dobrze śpiewal utwory dżemu, to nie słyszałaś naszego kumpla jak śpiewa "Czerwony jak cegła"