~pro futuro napisał(a): Piosenka o "prawdziewiej" przyjaźni...Bardzo smutna bo prawdziwa...
Przyjaciele obejdą przyjaźni prawa , nikt ci nie pomoże podnieść się...
Jakiś dziwny telepatyczny przekaz ? :|
Wczoraj słuchałam tę piosenkę !! :|
Piękna jest...
Nie zgodzę się i nie zgadzam z ostatnim zdaniem !
Prawdziwi Przyjaciele zawsze, zawsze pomogą się podnieść !!
Wiem o tym doskonale :):)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
To wspaniałe Magnum44 ,że doswiadczyłaś prawdziwej przyjaźni. Parwdziwy przyjaciel ,to rzadki skarb.Szczególnie w dzisiejszym , zagonionym i zagmatwanym zyciu...A może dlatego ,że nie potrafimy odwzajemnić przyjaźni...? Miłego wieczoru...
To wspaniałe Magnum44 ,że doswiadczyłaś prawdziwej przyjaźni. Parwdziwy przyjaciel ,to rzadki skarb.Szczególnie w dzisiejszym , zagonionym i zagmatwanym zyciu...A może dlatego ,że nie potrafimy odwzajemnić przyjaźni...? Miłego wieczoru...
Znowy tekst "myknął" zanim został wpisany nick..przepraszam
Dziękuję za wymianę myśli...
A tu coś takiego ;) jakby z lekka odświeżona Madonna :P
PS. Nie jestem Grzdylem - proszę mnie nie obrażać ;p;> A to, że powiedziałam, że piochna na plus nie było złośliwe - to tylko wyraz mojego uznania ;>:P
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.