Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1466
#shellma69 nieaktywny
26 lutego 2007r. o 18:22
kahA napisał(a):
shellma69 napisał(a):

ty głupia jesteś:P

Kto się tak przezywa, ten sam się tak nazywa- sama jesteś :D
Przyjdę i znowu będzie: ` łeeee...buuuu...no Ryba..jedż z nami, proszę, błagam(...)...` a tymczasem Krk naśle na mnie Ruskich, a Ty nic nie
zrobisz, bo jesteś Oazą Spokoju...wale taki interes :P
BuZiAcZki :*

ej Rybka weź sie nie wydurniaj..jedź z nami prosze prosze prosze prosze:P....a na klawiature sie zrzucimy i kupimy mu na gwiazdke...a jak przyjdą Ruscy to schowamy Cie do szafy...:)

we prze woglemogle...thx emem;))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
444
#kowaluu nieaktywny
26 lutego 2007r. o 18:28
Split Stracony/Via Media, Signal Lost, Ewy Braun wszystkie płyty i nowa Biała Gorączka:D No i dzięki Bartek za linka do płytki Devil Shoots Devil, bardzo cenna stronka;D
524
#Sekkmet nieaktywny
26 lutego 2007r. o 19:08
dobra dobra, ja nie chce nic mówić, ale wy naprawde jestescie chore na nadinter..no wiecie na co ;) :P klawiature to jakby nie patrzec musi miec w ekspresowym tempie, bo musi pożyczoną oddać, a Ruskich raczej nie naśle, co najwyżej Cyganów :P Ale to sami swoi Kahy :P w końcu ma od nich kapustę kołyskę :D

See You Later Aligator
1466
#shellma69 nieaktywny
26 lutego 2007r. o 19:23
klejton napisał(a):
Sekkmet napisał(a): dobra dobra, ja nie chce nic mówić, ale wy naprawde jestescie chore na nadinter..no wiecie na co ;) :P klawiature to jakby nie patrzec musi miec w ekspresowym tempie, bo musi pożyczoną oddać, a Ruskich raczej nie naśle, co najwyżej Cyganów :P Ale to sami swoi Kahy :P w końcu ma od nich kapustę kołyskę :D

NIe, nie cyganie ani Ruscy!! Jak chcesz sie dowiedzieć, to sama ją zapytaj. Otwarcie nie powiem, bo i tak jestem posądzania o treści antysemickie, oczywiście bez żadych podstaw.

ja wiem!!!MUMINKI

1540
#klejton nieaktywny
26 lutego 2007r. o 19:40
znowu do nas pijesz?? muminki i mania przesladowcza?? aluzja?? ty szelmo!! poznaj moc łabądka! (ciekawe za ile nas zmoderują- czy zdążysz wrócić z PKP-jak nie to łabądkiem z zaskoczenia)
603
#kahA nieaktywny
26 lutego 2007r. o 20:07
Łabądek: haaaadzia!! I sumik:..........

Nie boję się Moderatorów!!
1643
#SZEJKU nieaktywny
26 lutego 2007r. o 20:53
Ja tam słucham wszystkiego!! Nie wazne jaki to rodzaj muzyki, jezeli spodoba mi sie piosenka to słucham. Swoja droga to nie mam co słuchac :) POZDRAWIAM!!

Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą...;-)
1466
#shellma69 nieaktywny
26 lutego 2007r. o 22:02
kahA napisał(a): Łabądek: haaaadzia!! I sumik:..........

Nie boję się Moderatorów!!

albo mi sie wydaje albo zboczyłyśmy z tematu:P...i znowu bedzie ,że jestem niewyżyta:)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza