Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

524
#Sekkmet nieaktywny
26 lutego 2007r. o 22:05
shellma69 napisał(a):
kahA napisał(a): Łabądek: haaaadzia!! I sumik:..........

Nie boję się Moderatorów!!

albo mi sie wydaje albo zboczyłyśmy z tematu:P...i znowu bedzie ,że jestem niewyżyta:)

nie znowu, tylko dalej ;)

See You Later Aligator
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1466
#shellma69 nieaktywny
26 lutego 2007r. o 22:58
SZEJKU napisał(a): Ja tam słucham wszystkiego!! Nie wazne jaki to rodzaj muzyki, jezeli spodoba mi sie piosenka to słucham. Swoja droga to nie mam co słuchac :) POZDRAWIAM!!

mamy słuchaj...mamy zawsze dobrze mówią...:P

we prze woglemogle...thx emem;))
1225
#Slayer nieaktywny
2 marca 2007r. o 16:02
Kto się nie boi muzyki trudnej, wymagającej, takiej, w którą trzeba się wsłuchać całym sobą (najlepiej w nocy, na słuchawkach i z książeczką z tekstami przed oczyma), ten niech zapodaje ostatniego Ulvera, czyli krążek Blood Inside. Genialna muzyka, absolutnie niemożliwa do zdefiniowania za pomocą słów, i zaklasyfikowania do jakiejkolwiek szufladki. Totalne lekceważenie wszystkich obowiązujących kanonów w sztuce. Słowem - rzecz genialna i cholernie trudna. Jeśli chociaż 5 osób z tego forum to łyknie, to i tak będzie to niezły wynik.
211
skorn
2 marca 2007r. o 17:41
Ja sie nie boje, Ulver (z norweskiego Wilki) znam i najbardziej podchodzi mi właśnie to elektroniczne wcielenie zespołu, bo za black metalem z pierwszych płyt nie przepadam. Poza "Blood Inside" polecam "Perdition City", "Svidd Neger" i jedno z moich ulubioncych wydawnictw - epke "A Quick Fix of Melancholy" z przepięknym utworem `Vowels`

Uwaga! Twórczość zespołu moze okazac się zbyt trudna dla miejscowych muzycznych dyletantów!;)

<i>
211
skorn
2 marca 2007r. o 17:50
Tutaj dwa teledyski do kawałków z "Blood Inside"

&mode=related&search=

na kolana, chamy!

<i>
1225
#Slayer nieaktywny
2 marca 2007r. o 19:01
skorn napisał(a): Tutaj dwa teledyski do kawałków z "Blood Inside"

&mode=related&search=

na kolana, chamy!

No znam te klipy. Te obrazy/wizje do Blinded By Blood po prostu ZABIJAJĄ! Chociaż w zasadzie Blood Inside nie da się słuchać inaczej niż w całości, więc te dwa utwory to tak jedynie na zrobienie smaka (bądź też odstraszenie, hiehiehie). Właściwie masz rację, do tej płyty powinien być dołączony klęcznik, bo nie da się słuchać tego w innej pozycji niż na kolanach :)
Skorn, a z wczesnego Ulver słyszałeś Kveldssanger (druga płyta)?
211
skorn
2 marca 2007r. o 21:44
To ta folkowa płyta? Takie granie tez mi nie podchodzi. Ulver zaczyna sie dla mnie praktycznie od "Perdition City" ("Themes from..." choć juz w stylu elektro, mam słabo osłuchane)

<i>
657
#agak nieaktywny
2 marca 2007r. o 23:01
niedawno poznałam jimmy eat world :D fajnie sie słucha. ( http://www.myspace.com/jimmyeatworld)

coś spokojniejszego to Death Cab for Cutie.. (indie rock)

poza tym chyba tu jeszcze nie wspominałam o takich zespołach jak scarling czy jack of jill (ta sama wokalistka).

no i oczywiście płyta cafe del mar :] mniam, chociaż bez przesady.. ;)

tyle ode mnie na dzień dzisiejszy. niezły bałagan wyszedł. indie , rock, gotyk i chill out ;)

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.