Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1225
#Slayer nieaktywny
4 marca 2007r. o 11:00
kowaluu napisał(a): Po prostu świetna muzyka, co tu dużo mówić:D Możesz parę słów więcej na temat tego zespołu powiedzieć?

No jak widać było Estradasphere to kwintet: skrzypce, saksofon, kontrabas, gitara i perkusja. Piękne w nich jest to, że kompletnie nie wiadomo czego się po nich spodziewać. W jednym utworze potrafią przejść z np z country/bluegrass do grind core`a, przyprawiając to wszystko stylowym jazzikiem. Każdy utwór to nawet nie inna bajka, ale kilka różnych bajek idealnie połaczonych w jedną, spójną całość. Posłuchaj sobie pierwszych płyt It`s Understood i Buck Fever (wiesz u kogo ich szukać ;) )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
4 marca 2007r. o 11:33
agak napisał(a): spodobał mi się ten ulver :] to lubię :)

lejesz miód na moje serce...

<i>
657
#agak nieaktywny
4 marca 2007r. o 14:15
a zna ktoś zespół calla? mam tylko jedną ich piosenkę.. `don`t hold your breath`. cudo. kiedyś w radiowej trójce usłyszałam. niestety więcej piosenek nie mam i znaleźć nie mogę.. O_o

www.agakryspin.com
997
#barto2222 nieaktywny
4 marca 2007r. o 16:38
agak napisał(a): a zna ktoś zespół calla? mam tylko jedną ich piosenkę.. `don`t hold your breath`. cudo. kiedyś w radiowej trójce usłyszałam. niestety więcej piosenek nie mam i znaleźć nie mogę.. O_o

Przed chwila sprawdzalem na soul seeku i jest troche muzyki tej grupy,takze program sciagaj i bedziesz miała calla.pozdro
670
ramaj
4 marca 2007r. o 18:33
Jak znacie muzykę Tadeusza Nalepy ? - właśnie przeczytałem,ze zmarł dzisiaj.Jest juz :"na drugim brzegu tęczy"
1225
#Slayer nieaktywny
4 marca 2007r. o 21:15
Kurde, korci mnie, żeby zapoznawać Was z kolejnymi rewelacyjnymi rzeczami, ale w sumie to sam nie wytrzymałbym takiego stężenia geniuszu jak Estradasphere + Ulver w jeden weekend, więc odczekam jeszcze kilka dni ;)
1225
#Slayer nieaktywny
8 marca 2007r. o 15:06
Dobra ludziska, teraz coś nie genialnego, a wyłącznie bardzo dobrego ;)

SORCERER - http://www.myspace.com/truesorcerer

Na stronie do odsłuchania 1 kawałek z pierwszego dema zespołu "Metalowa Husarya" (kawałek nosi tytuł Ogień Zniszczenia) na którym Sorcerer grał dość typowy i przewidywalny (aczkolwiek przyjemny dla ucha) heavy metal, oraz 3 utwory z wydanego w zeszłym roku dema "War Sower" (War Sower, The Overcoming i Discipline Of Blood). Te nowsze kawałki to już kawał solidnego, ciężkiego jak cholera power metalu, opartego na mięsistych riffach i połamanej pracy sekcji rytmicznej. Wypada tu także wspomnieć o świetnych brzmieniu! (studio Hertz, co tu więcej mówić :) ). Szczególnie polecam właśnie ten materiał z drugiego dema. Rzecz dla fanów Nevermore i ostatniego Death. Dla zainteresowanych - cały materiał z "War Sower" można ściągnąć ze strony zespołu www.sorcerer.metal.pl oraz ze stronki www.sorcerer.mp3.wp.pl (tam także co ściągnięcia cała "Metalowa Husarya"). Info o zespole na http://www.metal-archives.com/band.php?id=19985
Jedna z lepszych polskich kapel
~madbetka niezalogowany
8 marca 2007r. o 15:29
Guns n`Roses - kocham ;] Slayer - super zespoly linki i w ogole wszystko!:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza