Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1225
#Slayer nieaktywny
8 marca 2007r. o 19:38
napisał(a): Guns n`Roses - kocham ;] Slayer - super zespoly linki i w ogole wszystko!:)

lubisz Gunsów - obadaj młodą polską hard rockową hordę Joy Machine

http://www.myspace.com/joymachineband
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1672
#Igorzasty nieaktywny
12 marca 2007r. o 20:50
Psi, nikt Incubusa nie słucha :P Beck? :D Electric Six? ;P EMF? :P Lusk? :P Gogol Bordello, Gorillaz? :P Bregovic? :P Soundtrack z "Czekolady", "Kill Bill`a"? :P (Nancy Sinatra... Mrrr...) Temple of the Dog? :P Soungarden, Audioslave, RATM? :P Sonic Youth? :P Scissor Sisters? :P APC! Arctic Monkeys? :P Dirty Pretty Things... Gwen Stefani? :D :P Wmadue Project - King of my castle ^^ Kings of Leon, Kings of Leon, Kings of Leon... No jaaa...

Wszyscy w siodła i śmierć frajerom!
444
#kowaluu nieaktywny
12 marca 2007r. o 23:06
Igorzasty napisał(a): Gogol Bordello, :P Bregovic? :P Soundtrack z "Kill Bill`a"? :P (Nancy Sinatra... Mrrr...) RATM? :P Sonic Youth? :P APC!

Ja:P słucham:P tych:P wyżej:P wymienionych:P conieco:P
No jaaaa nikt nie słucha Against Me!, Ballast, BLACK FLAG, Chocking Victim, Biafry, Silence, Antichrist, TBATB, Signal Lost, Stracony, Fugazi, Ewa Braun, Nomeansno, Verbal Assault, Conflict, Crass, His Hero is Gone, Detestation, Mind Pollution, Pink Freud, Neurosis, Hanin Elias, Good Clean Fun, New Winds, Refused, The Number Twelve Looks Like You, Sunrise, ZXRX, Wolfbrigade, Skiitsystem, Spazz, KZWW, Desert Sessions, PJ Harvey, Beastie Boys:D:D, WWS Biała Gorączka, Bad Brains, Minor Threat, Via Media, Post Regiment, Apatia, Antigama, Zounds, The Generators, Boysetsfire, Rise Against?!:P:D^^ ;)
1672
#Igorzasty nieaktywny
13 marca 2007r. o 17:51
kowaluu napisał(a):
Igorzasty napisał(a): Gogol Bordello, :P Bregovic? :P Soundtrack z "Kill Bill`a"? :P (Nancy Sinatra... Mrrr...) RATM? :P Sonic Youth? :P APC!

No jaaaa nikt nie słucha Against Me!, Ballast, BLACK FLAG, Chocking Victim, Biafry, Silence, Antichrist, TBATB, Signal Lost, Stracony, Fugazi, Ewa Braun, Nomeansno, Verbal Assault, Conflict, Crass, His Hero is Gone, Detestation, Mind Pollution, Pink Freud, Neurosis, Hanin Elias, Good Clean Fun, New Winds, Refused, The Number Twelve Looks Like You, Sunrise, ZXRX, Wolfbrigade, Skiitsystem, Spazz, KZWW, Desert Sessions, PJ Harvey, Beastie Boys:D:D, WWS Biała Gorączka, Bad Brains, Minor Threat, Via Media, Post Regiment, Apatia, Antigama, Zounds, The Generators, Boysetsfire, Rise Against?!:P:D^^ ;)

Bujaj się :P A może Moloko ktoś lubi, hm? :P

Wszyscy w siodła i śmierć frajerom!
657
#agak nieaktywny
13 marca 2007r. o 18:39
Igorzasty napisał(a):
kowaluu napisał(a):

Bujaj się :P A może Moloko ktoś lubi, hm? :P

kowalu, wypraszam sobie, ja słucham against me, nomeansno miałam kiedyś całą płytę ale po formacie mi usunęło O_o PJ Harvey też zaczęłam słuchać dzięki Tobie :D merci. a białej gorączki chyba nikomu przedstawiać nie trzeba :P

na grono.net jest temat `czego słuchasz TERAZ`. no to teraz Ag słucha jimmy eat world - drugs or me (Coś na doła, wiem.. :P ale lubię)

www.agakryspin.com
1225
#Slayer nieaktywny
13 marca 2007r. o 19:03
moje głośniki obecnie roz...ia Nevermore (kowalu, znasz? :>)

posłuchał ktoś Sorcerer?

Zastosowana autokorekta

444
#kowaluu nieaktywny
13 marca 2007r. o 22:06
Sorcerer - Epic Warrior Metal hailing from POLAND;P - nie spodobali mi sie, zresztą ten klasyczny metal zawsze jakos nie kręcił: teksty nie te, zbyt true jak dla mnie;) Cóż, skórzanych spodni nigdy chyba nie będę nosił;) A ten amerycki Nevermore to dobre nawet, ale nigdy Szatana czcicielem nie zostanę i ten patetyzm trochę odrzuca, ale suma summarum dają radę:D
444
#kowaluu nieaktywny
13 marca 2007r. o 22:14
Posłuchaj Misery Index - chyba Ci nagrałem, dobry metal, dobre teksty:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza