Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~ niezalogowany
2 września 2011r. o 7:58
K1p, fajnie piszesz o motocyklach tylko czy ty prawko na motocykl to masz ? Bo chodzą słuchy że jestes easy rider śmigający bez prawka... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 września 2011r. o 8:00
~ napisał(a): masz wiele racji kolego, niestety tak jak w każdym środowisku jeden przypadek decyduje o odbiorze całego środowiska (np. księża pedofile ... )

No akurat przykład podałeś nienajlepszy... Akurat to nie jest "jeden przypadek" :D
3145
#hemi nieaktywny
2 września 2011r. o 16:58
pamiętajmy o jednym ,że w kazdej grupie znajdą sie różne osoby,od tych "dobrych" po tych "złych",i dzieki temu BMW kojarzy się z młodym pijanym,motocyklista z dawcą pędzącym 200km/h przez miasto,a kierowca tzw TIRa z osoba chcącą zmieśc wszystko ze swej drogi...są buraki w każdej grupie,ale patrzmy indywidualnie na każdego,to,że jakiś gość odpala motorek z mocno przelotowym wydechem o 5 rano i pierwsze co robi to odcinka pod blokiem,to nie znaczy ,że jak sąsiad kupi ścigacza to na dzień dobry musi dostać serie z jajek z okna na dzien dobry:P:P

Dopisane 02.09.2011r. o godz. 16:58:

~ napisał(a):
~ napisał(a): masz wiele racji kolego, niestety tak jak w każdym środowisku jeden przypadek decyduje o odbiorze całego środowiska (np. księża pedofile ... )

No akurat przykład podałeś nienajlepszy... Akurat to nie jest "jeden przypadek" :D

nawet są juz odpowiednie znaki ostrzegawcze:D:D[img=1314975538_ke971wl.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2900
#falco nieaktywny
2 września 2011r. o 17:09
...a ja właśnie wróciłem do domku i tu ,,news ,,na tv24- Jarosław Wałęsa miał wypadek motocyklowy,jest w stanie ciężkim,,...wracają wspomnienia ... :> :> kiedyś wściekałem się czytając o jego ,,wyczynach,, dzisiaj życzę powrotu do zdrowia ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~J niezalogowany
2 września 2011r. o 19:23
Wczoraj na Staszica jakiś wariat na motorze pedził wieczorem na swoim motorze,był strasznie głośny,wszyscy co go słyszeli mówili-wariat i

Zmoderowano 02.09.2011 godz.21:08 - powód: złośliwości (sentinel)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
2 września 2011r. o 21:00
falco napisał(a): ...a ja właśnie wróciłem do domku i tu ,,news ,,na tv24- Jarosław Wałęsa miał wypadek motocyklowy,jest w stanie ciężkim,,...wracają wspomnienia ... :> :> kiedyś wściekałem się czytając o jego ,,wyczynach,, dzisiaj życzę powrotu do zdrowia ...

Tak się składa że dzisiaj ja też miałem wypadek i to nie motocyklem... Auto skraszowane ale na szczęście ja cały... Przez nieuwagę, złe oznakowanie i drzewo na Lubańskiej/Śluzowej wymusiłem pierszeństwa i zostałem natychmiast "ukarany". Jeśli czyta to Pan Paweł to jeszcze raz serdecznie przepraszam... Na szczęście skończyło się tylko na potłuczonych "skorupach" i strachu. Gdybym ruszył sekundkę wcześniej to miałbym zderzak auta Pana Pawła na wysokości bioder i pewnie długo, długo nie pisałbym na Bolcu... Jeśli w ogóle...

Dopisane 02.09.2011r. o godz. 21:00:

A miałem być dzisiaj u Fasola, na pewno... Fasol, BĘDĘ u Ciebie w poniedziałek :D
~anty info niezalogowany
2 września 2011r. o 21:06
na lubańskiej ruch jak w Rzymie dla tego proponuję panu p(...)

Zmoderowano 02.09.2011 godz.21:09 - powód: cytowanie i złośliwości (sentinel)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
2 września 2011r. o 21:08
ha ha ha...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza