Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

4190
#Detonator nieaktywny
8 sierpnia 2011r. o 19:10
Temat do bani. Czekam z nie cierpliwością aż policyjne hulajnogi będą was ganiać tak jak ganiają za pasy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 sierpnia 2011r. o 20:11
a15 napisał(a): jedni piszą źle wieczorem, inni po południu, a reszta że rano budzimy... :)

Czytałeś co napisałem? Nie możecie sobie jeździć gdzieś poza miastem? Wtedy i wy bylibyście zadowoleni i mieszkańcy miasta.
2820
#k1p nieaktywny
8 sierpnia 2011r. o 21:09
Naprawdę nie wiem, skąd bierze się ta niechęć tu na "bolcu" do motocyklistów. Jakby tak rozejrzeć się wokól, jest wiele maszyn generujących hałas, jest wiele zachowań ludzkich, które irytują, a Wy usiedliście na motocyklistach.
Nieśmiało twierdzę, że może dzieje się tak z zazdrości??
Ale nikt przecież nikomu nie zabrania wsiąść na motocykl. Wystarczy trochę chęci :-)
Kiedyś zwróciłam uwagę znajomemu, aby nie dmuchał na mnie dymem z papierosów. On odpowiedział, że ma prawo palić. Ja na to, że ja mam prawo oddychać świeżym powietrzem.
Podobnie jest z motocyklistami. Jeśli pojazd przeszedł przegląd techniczny, to jest dopuszczony do ruchu i kierowca ma prawo nim się poruszać. Czy się komuś to podoba czy nie :P
~ niezalogowany
8 sierpnia 2011r. o 22:06
Super, tylko niech porusza się w sposób CYWILIZOWANY a nie jak małpa która dopiero co uciekła z lasu, pokonując kilkaset metrów w tą i z powrotem. Dla mnie to są niedzielni kierowcy motocyklów hehe
7213
#trol nieaktywny
8 sierpnia 2011r. o 22:48
k1p napisał(a): Naprawdę nie wiem, skąd bierze się ta niechęć tu na "bolcu" do motocyklistów. Jakby tak rozejrzeć się wokól, jest wiele maszyn generujących hałas, jest wiele zachowań ludzkich, które irytują, a Wy usiedliście na motocyklistach.
Nieśmiało twierdzę, że może dzieje się tak z zazdrości??
Ale nikt przecież nikomu nie zabrania wsiąść na motocykl. Wystarczy trochę chęci :-)
Kiedyś zwróciłam uwagę znajomemu, aby nie dmuchał na mnie dymem z papierosów. On odpowiedział, że ma prawo palić. Ja na to, że ja mam prawo oddychać świeżym powietrzem.
Podobnie jest z motocyklistami. Jeśli pojazd przeszedł przegląd techniczny, to jest dopuszczony do ruchu i kierowca ma prawo nim się poruszać. Czy się komuś to podoba czy nie :P

jesli jezdzi ktos na motorze to jest ok, tylko gorzej jak goni na zlamanie karku. U nas to notoryczne na niektorych ulicach gdy jest i nie jest wolna droga. Motory sa o tyle bardziej irytują ze są kilkukrotnie glosniejsze, zwlaszcza jak pedza po miescie okolo 90km/h. Niemal codziennie je slysze i widze gdy sie popisują, samochody zaś nie tak często.
~kk niezalogowany
8 sierpnia 2011r. o 23:32
Ktoś napisał: pedza po miescie okolo 90km/h.

nooo zawrotna predkosc.
3145
#hemi nieaktywny
9 sierpnia 2011r. o 1:09
TAKIE ME OGÓLNE PRZEMYSLENIA:

kupiłem autko,które kusi pod względem naciskania,pierwsze testy:pełen ogień,albo i średni,ale ostatnio z forumowiczem polatałem jako tako,aby sprawdzić ile to MINIMALNIE spali,jazda z prędkościami przepisowymi,aby zobaczyć ile to pali podczas jazdy przepisowej.
I w mieście IV bieg,2 tys obr,60km/h a na autostradce V bieg i 3 tys obr przy 120km/h,włączone miałem CB i co??
Zarówno w mieście jak i w trasie (trasa 130km,z czego miasto-bc i legnica) nasłuchałem się mnóstwo ciekawych rzeczy na mój temat...

Odnośnie motocykli: NIE PRZESZKADZAJĄ ci którzy sobie korzystają z ich mocy tam gdzie trzeba,lecz nie mam na myśli lotniska,jestem czasem u mamy na Cieszkowskiego i tam gość na motorku ładnie ruszył,stanął na podnóżkach i przepięknie postawił piona do samego ronda:)
Wracając to samo zrobił do świateł i dalej na wróblewskiego na sam dół:)

Moim zdaniem jak ktoś potrafi jeźdżić fajnie na motocyklu to nie stanowi absolutnie żadnego zagrożenia.

Gorzej jak ktoś kupi szybkiego sprzęta i uczy się go w mieście...

Motocyklistom jestem na tak!! Pod waruniem,że są to motocykliści ,którzy dbają o swój wizerunek,a nie,że kupi 900ccm ,i heya w koszulce i klapkach na odcince przez osiedle...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
9 sierpnia 2011r. o 6:23
mi nie przeszkadza motocyklista, ale ... na motorze ktory mnie obudzi o 3 i do rana zasnac potem nie moge

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza