Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~ niezalogowany
2 września 2011r. o 21:10
~J napisał(a): Wczoraj na Staszica jakiś wariat na motorze pedził wieczorem na swoim motorze,był strasznie głośny,wszyscy co go słyszeli mówili-wariat i ....

wczoraj? Oni tu jeżdżą po Dolnych Młynach bardzo często ale nie ma na nich mocnych. Choć wszystko do czasu, nie na darmo się mówi na motocyklistów Dawcy Narządów. A wiele chorych osób czeka na różne przeszczepy...

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~anty info niezalogowany
2 września 2011r. o 21:12
~anty info napisał(a):
na lubańskiej ruch jak w Rzymie dla tego proponuję panu p(...)Zmoderowano 02.09.2011 godz.21:09 - powód: cytowanie i złośliwości (sentinel)

będę pilnował żeby inne posty ( złośliwe według admina ) były równie szybko moderowane .
pozdrawiam układ i kolesi :)
2945
Mgosia
2 września 2011r. o 21:13
Też tak kiedyś myślałam , oczywiście jeśli chodzi o narządy, ale to był błąd.
Narządy motocyklisty po wypadku nie nadają się już do niczego .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2900
#falco nieaktywny
3 września 2011r. o 5:58
...pozdrowienia Wujku i.... dobrze że jest OK :) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
2820
#k1p nieaktywny
3 września 2011r. o 12:25
~ napisał(a): K1p, fajnie piszesz o motocyklach tylko czy ty prawko na motocykl to masz ? Bo chodzą słuchy że jestes easy rider śmigający bez prawka... :D

Przyszło mi na myśl jedno porównanie.
Ksiądz też nie ma rodziny, a prowadzi nauki przedmałżeńskie. Więc jak widać jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Bo umiejętność zdania na prawko nie jest równe z umiejętnością jeżdżenia. Ale to tylko taka moja sugestia do tego postu.
Poza tym cieszę się, że o mnie mówią :-)
Idę pojeździć, pa :*
~J niezalogowany
3 września 2011r. o 13:58
Już właśnie ciebie słyszałam szaleńcu na motorze :D
~ niezalogowany
3 września 2011r. o 15:42
...

Zmoderowano 03.09.2011 godz.16:46 - powód: chamstwo (bylu)
4549
#mleko nieaktywny
4 września 2011r. o 0:55
~J napisał(a): Już właśnie ciebie słyszałam szaleńcu na motorze :D
TO JEST ONA

Dopisane 04.09.2011r. o godz. 00:55:

wczoraj? Oni tu jeżdżą po Dolnych Młynach bardzo często ale nie ma na nich mocnych. Choć wszystko do czasu, nie na darmo się mówi na motocyklistów Dawcy Narządów. A wiele chorych osób czeka na różne przeszczepy...
A gdzie mają jeżdzić,to droga publiczna,ja mam żal do ciebie że parkując AUTO zabierasz mi chodnik idąc z dzieckiem jadącym we wózku nie mam szans się przebić do przodu`

Zmoderowano 04.09.2011 godz.9:48 - powód: cytowanie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza