Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc dla dziecka.

211
skorn
10 lipca 2012r. o 23:39
~mir.ko napisał(a): ale kto bedzie odpowiadac za rozdysponowanie pieniazkow publicznych.

nikt, bo nie będzie pieniązków publicznych do rozdysponowania

~mir.ko napisał(a): kto bedzie robic wywiady srodowiskowe.

nikt, bo nie będzie wywiadów srodowiskowych

~mir.ko napisał(a): spadlo by to na prywatne firmy. jakis porzadek musi byc

od tego są np. fundacje działające na podstawie prawa, więc porządek jest. tam gdzie wkracza państwo, robi sie burdel.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~SPONSOR niezalogowany
10 lipca 2012r. o 23:49
pim napisał(a): Cześć Kochani! Wracam do zdrowia i do Was też:) Jeszcze trochę potrzebuje czasu, ale mówcie co potrzeba to się już będę rozglądać :) Jak moja śliczna ulubienica Asia?
A kuku niech mi napisze co potrzebuje i jakie rozmiary mają dzieciaki i czy to chłopcy czy dziewczynki. I trzymaj się dziewczyno dzielnie, ja kiedyś zostałam sama z dwójką dzieci i.... Spotkałam Swego Księcia z Bajki. Wierz mi wszystko jest w życiu możliwe, wszystko... Teraz mam trójkę dzieci i cudowną rodzinkę i codziennie dziękuję za to. Nie wiadomo co czeka za rogiem...
A jak te dziecko ma na imie i w jaki sposob pomoc
8442
#pim nieaktywny
11 lipca 2012r. o 0:02
Ja tylko czasami wspieram mamę małej Joasi dobrym słowem :) a organizuje to przez "kava".

Zmoderowano 11.07.2012 godz.21:46 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~``` niezalogowany
11 lipca 2012r. o 0:15
Dobre slowo to jest w TRWAM,gdzie ta organizacja sie znajduje"kava"?

Zmoderowano 11.07.2012 godz.21:46 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~kuku niezalogowany
11 lipca 2012r. o 8:00
dzien dobry szczerze to przyda sie wszystko m.in. ciuchy żywność, garnki do gotowania, piec pokojowy, jakieś meble lub komody, sofa do spania, drzwi z futryną 80. , pościele kołdry poduszki, dywan itp. a dzieci mają 2, 3 i 6 lat i są to dziewczynki.. wiem że to dużo ale może ktoś miałby z tych rzeczy niepotrzebnego a ja z dziećmi z chęcią przyjmę ucieszymy się z najdrobniejszej pomocy.. dziękuję też Wam za dobre słowo nawet nie wiecie jak dużo to dla mnie znaczy.. DZIĘKUJE

kontakt do mnie [email protected]
~słoneczko niezalogowany
11 lipca 2012r. o 9:10
dla mnie szczytem chamstwa jest to że ktoś (chodzi o facetów) oferuje pomoc takim mamą a potem chcą coś w zamian :| i nazywają to sponsoringiem ?? dla mnie to jest nienormalne kobiety są w ciężkich sytuacjach życiowych a niektórzy faceci szukają tylko takich kobiet żeby zaciągnąć je do łóżka :|
8442
#pim nieaktywny
11 lipca 2012r. o 9:26
słoneczko nie złość się to jakiś zbłąkany wędrowiec :) przysiadł nie na tym forum co trzeba :P A Ty nam świeć i rozweselaj smutne stroskane twarze mam, dzieci i ludzi borykających się z kłopotami. Pozdrawiam Wszystkich, miłego dnia
211
skorn
11 lipca 2012r. o 16:57
~kuku napisał(a): dzien dobry szczerze to przyda sie wszystko m.in. ciuchy żywność, garnki do gotowania, piec pokojowy, jakieś meble lub komody, sofa do spania, drzwi z futryną 80. , pościele kołdry poduszki, dywan itp. a dzieci mają 2, 3 i 6 lat i są to dziewczynki.. wiem że to dużo ale może ktoś miałby z tych rzeczy niepotrzebnego a ja z dziećmi z chęcią przyjmę ucieszymy się z najdrobniejszej pomocy.. dziękuję też Wam za dobre słowo nawet nie wiecie jak dużo to dla mnie znaczy.. DZIĘKUJE

kontakt do mnie [email protected]

Założ własny temat, niech mod oznaczy go czerwono.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza