~mir.ko napisał(a): ale kto bedzie odpowiadac za rozdysponowanie pieniazkow publicznych.
~mir.ko napisał(a): kto bedzie robic wywiady srodowiskowe.
~mir.ko napisał(a): spadlo by to na prywatne firmy. jakis porzadek musi byc
pim napisał(a): Cześć Kochani! Wracam do zdrowia i do Was też:) Jeszcze trochę potrzebuje czasu, ale mówcie co potrzeba to się już będę rozglądać :) Jak moja śliczna ulubienica Asia?A jak te dziecko ma na imie i w jaki sposob pomoc
A kuku niech mi napisze co potrzebuje i jakie rozmiary mają dzieciaki i czy to chłopcy czy dziewczynki. I trzymaj się dziewczyno dzielnie, ja kiedyś zostałam sama z dwójką dzieci i.... Spotkałam Swego Księcia z Bajki. Wierz mi wszystko jest w życiu możliwe, wszystko... Teraz mam trójkę dzieci i cudowną rodzinkę i codziennie dziękuję za to. Nie wiadomo co czeka za rogiem...
~kuku napisał(a): dzien dobry szczerze to przyda sie wszystko m.in. ciuchy żywność, garnki do gotowania, piec pokojowy, jakieś meble lub komody, sofa do spania, drzwi z futryną 80. , pościele kołdry poduszki, dywan itp. a dzieci mają 2, 3 i 6 lat i są to dziewczynki.. wiem że to dużo ale może ktoś miałby z tych rzeczy niepotrzebnego a ja z dziećmi z chęcią przyjmę ucieszymy się z najdrobniejszej pomocy.. dziękuję też Wam za dobre słowo nawet nie wiecie jak dużo to dla mnie znaczy.. DZIĘKUJE
kontakt do mnie [email protected]