Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc dla dziecka.

8442
#pim nieaktywny
12 lipca 2012r. o 10:00
kuku coś pokręciłaś, bo zalogowana nie jesteś, dokładnie sprawdź co i jak i chyba powinnaś wyjaśnić jak to było z moderatorem... A swoją drogą to co komu przeszkadzał odrębny temat? :( Nie ma się co szczypać tylko dobrze jest pisać otwarcie o pewnych rzeczach nie ma wtedy problemów i niedomówień. Chcemy Ci pomóc, ale pamiętaj, że każdy się obawia naciągaczy i krętaczy, bo i tacy się tu zdarzają. Uporządkuj to wszystko jakoś i gitara. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9347
#kuku nieaktywny
12 lipca 2012r. o 10:07
jestem zalogowana .... a jeśli ktoś mi nie ufa no to nie .. nie będę nikogo do niczego zmuszać ... jak ktoś będzie chciał mi pomóc to to zrobi po prostu i nie będę szukać dziury w całym mam własne problemy i nie mam zamiaru kłócić sie z moderatorem... tylko że nie powinien zamykać tematów... a tak wogóle jak ktoś będzie chciał że mam udowodnić że jestem sama to nie ma problemu bo mam wszystkie papiery i mogę je pokazać nie mam nic do ukrycia.. pozdrawiam
8442
#pim nieaktywny
12 lipca 2012r. o 10:11
kuku spokojnie, bo tak tylko zrazisz do siebie ludzi, nie złość się, napisz czy jest jakiś konkretny odzew na Twoją prośbę, to może zmotywować innych :) Nie nastawiaj się na obronę czy atak, nikt tu nie chce Cię krzywdzić :) Do góry głowa i do przodu...
9347
#kuku nieaktywny
12 lipca 2012r. o 10:18
nie mam dziś humoru :( przepraszam... wczoraj była u mnie Pani stąd widziała moje dzieci i mnie i jestem jej wdzięczna za okazaną pomoc...

Dopisane 12.07.2012r. o godz. 10:18:

PIM wysłałam ci wiadomość na e-maila :*
8442
#pim nieaktywny
12 lipca 2012r. o 10:27
kuku masz pocztę i już spokojnie:) zapraszam wszystkich i proszę zarazem o pomoc dla kuku i jej dzieciaczków. Miłego dnia kochani.
9347
#kuku nieaktywny
12 lipca 2012r. o 10:32
głęboooooki wdech i spokojnie... dziękuje PIM za słowa wsparcia :) miłego dnia
7920
#szaraMyszka26 nieaktywny
12 lipca 2012r. o 11:24
(...)

Zmoderowano 12.07.2012 godz.11:33 - powód: offtop
Tu jest temat w tej sprawie:
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=67836&strona=last (sentinel)

Odbierając nadzieję- niszczysz człowieka.
~ niezalogowany
13 lipca 2012r. o 2:43
;)

A kuku :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza