kuku coś pokręciłaś, bo zalogowana nie jesteś, dokładnie sprawdź co i jak i chyba powinnaś wyjaśnić jak to było z moderatorem... A swoją drogą to co komu przeszkadzał odrębny temat? :( Nie ma się co szczypać tylko dobrze jest pisać otwarcie o pewnych rzeczach nie ma wtedy problemów i niedomówień. Chcemy Ci pomóc, ale pamiętaj, że każdy się obawia naciągaczy i krętaczy, bo i tacy się tu zdarzają. Uporządkuj to wszystko jakoś i gitara. Pozdrawiam.
jestem zalogowana .... a jeśli ktoś mi nie ufa no to nie .. nie będę nikogo do niczego zmuszać ... jak ktoś będzie chciał mi pomóc to to zrobi po prostu i nie będę szukać dziury w całym mam własne problemy i nie mam zamiaru kłócić sie z moderatorem... tylko że nie powinien zamykać tematów... a tak wogóle jak ktoś będzie chciał że mam udowodnić że jestem sama to nie ma problemu bo mam wszystkie papiery i mogę je pokazać nie mam nic do ukrycia.. pozdrawiam
kuku spokojnie, bo tak tylko zrazisz do siebie ludzi, nie złość się, napisz czy jest jakiś konkretny odzew na Twoją prośbę, to może zmotywować innych :) Nie nastawiaj się na obronę czy atak, nikt tu nie chce Cię krzywdzić :) Do góry głowa i do przodu...
Zmoderowano 12.07.2012 godz.11:33 - powód: offtop
Tu jest temat w tej sprawie:
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=67836&strona=last (sentinel)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.