Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

22258
#Horus nieaktywny
10 stycznia 2021r. o 14:45
widząc takie zdjęcie można pomyśleć też o czymś innym...

z jakim szacunkiem jest określny w Unii Tusk a jakim ''szacunkiem'' Morawiecki w Polsce...
można też myśleć jaką karierę sami zrobili...

Tusk z malarza kominów na najwyższe stanowisko unijne a Morawiecki z z doradcy Tuska na stanowisko prezesa banku ...teraz nic nie znaczący premier...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
10 stycznia 2021r. o 15:09
Tusk jest tam zwykłym, nic nie znaczącym fircykiem, bez kompetencji do podejmowania samodzielnych decyzji. Taka tam funkcja wizerunkowo- reprezentacyjna, żeby się zakompleksione "polaczki" ekscytowały, że swojak "rządzi" Europą. Co jak pokazuje poprzednia wypowiedź, przynosi skutek.

Jakie "dokonania" ma ten fircyk, prócz wyprowadzenia Wielkiej Brytnii z UE? Co zrobił przez ten czas dla kraju, który pozostawił dla unijnego stołka?

<i>
20886
#Jurko61 nieaktywny
10 stycznia 2021r. o 15:16
Po analizie i osobistym spostrzeżeniu ,
Janusz nasuwa się wiele pytań ,
Typu dlaczego ???
Opuścił Tusk tak dobrze płynący statek :) PO???

22258
#Horus nieaktywny
10 stycznia 2021r. o 15:18
skorn napisał(a): Tusk jest tam zwykłym, nic nie znaczącym fircykiem, bez kompetencji do podejmowania samodzielnych decyzji. Taka tam funkcja wizerunkowo- reprezentacyjna, żeby się zakompleksione "polaczki" ekscytowały, że swojak "rządzi" Europą. Co jak pokazuje poprzednia wypowiedź, przynosi skutek.

Jakie "dokonania" ma ten fircyk, prócz wyprowadzenia Wielkiej Brytnii z UE? Co zrobił przez ten czas dla kraju, który pozostawił dla unijnego stołka?

no to ''cfaniaczku'' wymień mi tu jednego Polaka który doszedł do tak wysokiego szczebelka przed Tuskiem...
co do tej pory ''dla kraju '' zrobili tam kempy ,zalewskie czy inne jakie i korwiny...

o tragedii saryusza nie wspomnę ...

no jak tam ?...wyszperałeś na FB te ''kopy'' jakie tam ponoć otrzymuję ?
tak wczoraj tu ogłosiłeś :]

znalazłeś coś czy tylko po raz kolejny ''pierdłeś''?...hahaha

korniszonku ...masz coś więcej w tivi niż pakiet podstawowy?
jak masz to włącz sobie ''History''

ja tak zrobiłem bo z tego mam pożytek i wiedzę ...
a tego w pisaniu z tobą nie uświadczę ...:]

pisz ... później poczytam ...:]
20886
#Jurko61 nieaktywny
10 stycznia 2021r. o 15:21
:) był świadom ,że to już nie statek ,
A „Tratwa”:)
Spekulować możemy :):)
22258
#Horus nieaktywny
10 stycznia 2021r. o 15:21
Jurko61 napisał(a): Po analizie i osobistym spostrzeżeniu ,
Janusz nasuwa się wiele pytań ,
Typu dlaczego ???
Opuścił Tusk tak dobrze płynący statek :) PO???

pewną odpowiedź masz poniżej ...
dla stołków i ''ełrasków''ekipa pisdzielców co zrobiła?

a przecież według nich mamy tu ''eldorado''
dlaczego więc pojechali?
bronić ''interesów Polski''?

raczej robią to w kiepściutkim ''stylu'' bo każde głosowanie to kompromitacja i porażka za porażką ...

tak jak pisałem przed chwilą ...wpadnę trochę później ...
211
skorn
10 stycznia 2021r. o 15:37
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Tusk jest tam zwykłym, nic nie znaczącym fircykiem, bez kompetencji do podejmowania samodzielnych decyzji. Taka tam funkcja wizerunkowo- reprezentacyjna, żeby się zakompleksione "polaczki" ekscytowały, że swojak "rządzi" Europą. Co jak pokazuje poprzednia wypowiedź, przynosi skutek.

no to ''cfaniaczku'' wymień mi tu jednego Polaka który doszedł do tak wysokiego szczebelka przed Tuskiem...

Bardzo się podekscytowałeś, czyli tak jak pisałem. Gotowy życie oddac za "króla europy" ; )

Gość nie robi dla Polski nic, ale ważne że ma stołek. To już z Buzka był większy pożytek.

Argumentów typu "a pisi0ry..." używaj z wyborcami PiS, nie ze mną. Dla mnie ta cała okrągłostołowa banda jest warta tyle samo, czyli g.....

<i>
20886
#Jurko61 nieaktywny
10 stycznia 2021r. o 18:03
Janusz uważam ruch Tuska był kilkukrotnie przez niego przeanalizowany ,
Wiedział dobrze jakie szanse ma jego PO-PSL na dalsze utrzymanie się jako obóz
rządzących , czysto i ze stoickim spokojem desantował się do Brukseli :)
Cóż wiec warta była taka ekipa ???
Jak zwał , tak zwał Koalicjanci / Opozycjoniści :)
Którzy bez powiedzmy, przywódcy nie potrafili się pozbierać :)
A oczywiście Tusk ich wspomagał ( pogrążył ) , swoimi nie bardzo trafnymi radami:)
Takie „alibi” , jestem nadal z wami :)

Cóż każdy ma prawo do oceny Tuska .
Dla jednych , jest wzorcem, inni są zawiedzeni.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza