Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 18:56
jak to agresywne linki :) przecież to linki z oficjalnych stron ,takich jak ONET czy "gazeta polska "
mi otwierają się bez żadnych podstron :/

że poruszyłem akurat taki temat ,no cóż : mnie akurat ten temat najbardziej gniecie :D
na polityce za bardzo się nie znam ,a to co dzieje się w naszym kraju pod przykrywką wiary bardzo mnie irytuje i zakrawa na absurd :P w końcu taki temat POLSKA-rzeczywistość i absurdy.

mam prawo chyba do tego żeby przytoczyć przykłady które sa dla mnie absurdem?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 19:03
~ napisał(a):

IP: 80.50.177.*** dla mnie sam jesteś absurdem, nie otworzę już żadnej twojej linki :/

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 19:14
takie masz prawo ,jesteś wolnym człowiekiem ;)
ja nigdzie nie pisałem ,że musisz się ze mną zgadzać i ,że nie życzę sobie słów krytyki :)
a linki , nie mam pojęcia dlaczego się źle otwierają ?
może dlatego ,że są skopiowane nie z ich macierzystej strony tylko ze zbioru na innej stronie (stąd te podstrony? ) ja chętnie pośledzę ten temat i chciałbym zobaczyć jakieś ciekawe przykłady absurdu podane przez Ciebie , poza przykładem mojej osoby oczywiście :) to już przyjąłem do wiadomości
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 19:17
~ napisał(a):
a linki , nie mam pojęcia dlaczego się źle otwierają ?
może dlatego ,że są skopiowane nie z ich macierzystej strony tylko ze zbioru na innej stronie (stąd te podstrony? )

kręcisz :D

~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 19:24
nie mam powodu żeby kręcić :)
stad to wziąłem : www.czarnymwczarne.pl/‎

nie musisz otwierać ;)
chociaż wiem ,że kusi :D
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 19:32

~ napisał(a): nie mam powodu żeby kręcić :)
stad to wziąłem : www.czarnymwczarne.pl/‎

nie musisz otwierać ;)
chociaż wiem ,że kusi :D

IP: 80.50.177.*** ależ oczywiście, że masz powody, aby kręcić, i to robisz.

Nie interesują mnie, adresy jakie odwiedzasz w sieci.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 23:12
skorn napisał(a): PzD to poligamista, nie ma problemu.

Kłamiesz Skornik , tylko jedną żonę miałem ... na szczęście już pod ziemią. :)

Kurde , chyba się pomyliłem , myślałem , że FED jest szefem wszystkich szefów, a tu się okazuje , że BRM ... żydowski wynalazek...

Bank Rozliczeń Międzynarodowych ... swoją szosą całkiem ciekawa nazwa, jak Międzynarodowy Fundusz Walutowy , albo Przyłączacz Dwustronnie Odłanczalny ( nie moderować ! , orginalna pisownia z poprzedniego wieku :D)

Wybaczcie , mylić się , jest rzeczą ludzką :) Dobranoc :)

Dopisane 05.06.2013r. o godz. 23:12:

Ciocia Wiki , mówi tak :
Bank Rozrachunków Międzynarodowych (ang. Bank for International Settlements (BIS)) – najstarszy bank międzynarodowy, utworzony 17 maja 1930 roku na konferencji w Hadze.

Jego głównym celem jest ułatwienie współpracy banków centralnych i organizacji rozliczeń, które związane są z reparacjami wojennymi Niemiec. BIS przyjął formę spółki akcyjnej, w której udziałowcami są banki centralne. Łącznie jest ich 60 (w tym Narodowy Bank Polski) plus dodatkowo Europejski Bank Centralny. Siedziba organizacji znajduje się w Bazylei.

( Nie wolno kląć ) mać. Chyba pogadam z "moslem patrol" co by mi jaką rakietę podrzucili. Jak pierdykne w tą Bazyleje , to mi jeszcze na zebranie bildbergów starczy , łącznie z tym przygłupem Rostowskim , patryjotą z tuskowego przydziału, w reklamówce od angoli przywiezionym.
( Nie wolno kląć ) mać. Co myślisz Skornik , jak długo jeszcze będziemy , jako Naród tolerować te absurdy ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
5 czerwca 2013r. o 23:43
My, Polacy, porządek możemy zrobić conajwyżej w Polsce. Tak jak Orban na Węgrzech. Dopiero to może być punktem wyjścia do czego większego. A jak ty, niczym z wariat z motyką na słońce, samotnie porywasz się na instytucje europejskie czy światowe, to droga wolna.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza