skorn napisał(a): PzD to poligamista, nie ma problemu.
Kłamiesz Skornik , tylko jedną żonę miałem ... na szczęście już pod ziemią. :)
Kurde , chyba się pomyliłem , myślałem , że FED jest szefem wszystkich szefów, a tu się okazuje , że BRM ... żydowski wynalazek...
Bank Rozliczeń Międzynarodowych ... swoją szosą całkiem ciekawa nazwa, jak Międzynarodowy Fundusz Walutowy , albo Przyłączacz Dwustronnie Odłanczalny ( nie moderować ! , orginalna pisownia z poprzedniego wieku :D)
Wybaczcie , mylić się , jest rzeczą ludzką :) Dobranoc :)
Dopisane 05.06.2013r. o godz. 23:12:
Ciocia Wiki , mówi tak :
Bank Rozrachunków Międzynarodowych (ang. Bank for International Settlements (BIS)) – najstarszy bank międzynarodowy, utworzony 17 maja 1930 roku na konferencji w Hadze.
Jego głównym celem jest ułatwienie współpracy banków centralnych i organizacji rozliczeń, które związane są z reparacjami wojennymi Niemiec. BIS przyjął formę spółki akcyjnej, w której udziałowcami są banki centralne. Łącznie jest ich 60 (w tym Narodowy Bank Polski) plus dodatkowo Europejski Bank Centralny. Siedziba organizacji znajduje się w Bazylei.
( Nie wolno kląć ) mać. Chyba pogadam z "moslem patrol" co by mi jaką rakietę podrzucili. Jak pierdykne w tą Bazyleje , to mi jeszcze na zebranie bildbergów starczy , łącznie z tym przygłupem Rostowskim , patryjotą z tuskowego przydziału, w reklamówce od angoli przywiezionym.
( Nie wolno kląć ) mać. Co myślisz Skornik , jak długo jeszcze będziemy , jako Naród tolerować te absurdy ?