Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Lucjan niezalogowany
30 kwietnia 2025r. o 19:19
~~Kłamca napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Logika zawodzi napisał(a): Poparcie dla Nawrockiego to gest samobójczy. Chęć zalegitymowania narodowej mafii na szczeblu najwyższym która okradnie Polaków skuteczniej niż piSS.

Sutener w debacie skłamał że ma 1 mieszkanie.

Karol Nawrocki vel Batyr ukrył zapewne to mieszkanie dla Polski.
On nie robi nic, co nie jest dla Polski.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan -solidarność niezalogowany
1 maja 2025r. o 12:24
Nie żyje syn Lecha Wałęsy. 30 kwietnia służby znalazły ciało Sławomira Wałęsy w jego mieszkaniu w Toruniu. Miał 53 lata.
~~Lucjan -solidarność niezalogowany
1 maja 2025r. o 12:31
Tak kończą alkoholicy. I nie trzeba być Wałęsą by tak skończyć bo mój przyjaciel z bolca.info też tak skończył.
Lechowi wyślę wyrazy współczucia bo to przecież mój był przewodnik życiowy .
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
1 maja 2025r. o 12:36
~~Lucjan -solidarność napisał(a): Tak kończą alkoholicy. I nie trzeba być Wałęsą by tak skończyć bo mój przyjaciel z bolca.info też tak skończył.
Lechowi wyślę wyrazy współczucia bo to przecież mój był przewodnik życiowy .

Bracie,Twój przyjaciel z Bolca został zaszczuty przez hejtera z poddasza.
~~Lucjan niezalogowany
1 maja 2025r. o 12:41
Nie zaszczuty tylko wykończyła go jego własna nienawiść która w końcu go udusiła.
Na szczęście dla portalu bo to był kawał mendy a którego też raz czy dwa nawet skrytykowałem .
Dobrze że już go nie ma bo jeszcze wielu ludziom by zaszkodził.
~~pytanie 1 niezalogowany
1 maja 2025r. o 13:14
~~Lucjan napisał(a): Nie zaszczuty tylko wykończyła go jego własna nienawiść która w końcu go udusiła.
Na szczęście dla portalu bo to był kawał mendy a którego też raz czy dwa nawet skrytykowałem .

Lucek , jesteś z wizytą na Dolnych Młynach? Tekstem wąsacza walisz.
~~Swojak niezalogowany
1 maja 2025r. o 13:52
Wczorajsza wypowiedź starszego pana o gospodarce leśnej dowodzi że panowie Nawrocki i spółka o lasach nie mają bladego pojęcia. Starszy pan rozwodził się o polskiej produkcji mebli nie wiedząc że praktycznie wszystko pozyskane drewno od wielu lat jest wywożone do Niemiec gdzie powstały nowe tartaki przerabiające polskie drewno. Taka ignorancja dowodzi całkowitego uznawania naszego społeczeństwa za zbiorowisko głupców i zaślepieńców .
~~Lucjan niezalogowany
1 maja 2025r. o 15:02
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Nie zaszczuty tylko wykończyła go jego własna nienawiść która w końcu go udusiła.

Lucek , jesteś z wizytą na Dolnych Młynach? Tekstem wąsacza walisz.

Bo Jan nauczył mnie prawdomówności a nie mogę zaprzeczyć temu że mój przyjaciel był chamski i pewne jego zachowania mnie się udzieliły .
Mój przyjaciel lubił swoje dzieciaki mieszać tu na forum tak jak ja później mojego bratanka .
No nie da rady temu zaprzeczyć bo sam o tym pisałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza