#Anonim10897 nieaktywny 2 października 2013r. o 22:24
Dla Preczzkomuną :
" Komunizm nie jest zwykłą rewoltą biednych. Jest tajną konspiracją możnych. – napisał amerykański pisarz Ralph Epperson – Międzynarodowy spisek tętni życiem nie w Moskwie, ale w Nowym Jorku.3
Identyczna definicja korzeni i bazy komunizmu pojawia się w książce Eppersona już w 1927 roku: „Where England is Going”. Ujawnił w niej coś, co z pozoru było niewiarygodne: że Komintern jest organizacją „konserwatywną”."
#Pannazdzieckiem nieaktywny 3 października 2013r. o 9:54
Dokładnie Droga Niewiasto :) Bandyci , którzy rządzą tą nieszczęśliwą cywilizacją ubierają się w różne piórka , ale wciąż pozostają sobą. Czy ja już Wam nie mówiłem o NWO ?:D
Ciekawym , jak dugo jeszcze , My Polacy znosić będziemy rządy i. diotów i złodzieji ?
Jak tam Panowie z Bolesławieckiego PO, wysłaliście moją petycję do Magistra ?
Dopisane 03.10.2013r. o godz. 08:50:
A tak nawiasem , Drogi Antykomunisto :), przy obecnym pułapie rozwoju technologicznego, nie musimy pracować, a jeśli już to dla dobra ogółu ( ja chętnie:)) Bandyci , którzy rządzą tym nieszczęśliwym krajem , jak mawia Pan Michalkiewicz, sami umarli by z głodu, dlatego nas doją. Powiadam Ci jeszcze raz : zwyrodniały kapitalizm , wraz z doktryną neoliberalną , to najdłuższa droga do komunizmu :D
Kiedyś tam w przyszłości, ludzkość przetrze oczy i powie ... starczy tego s...ysyństwa i skończy się władza mamony nad tą nieszczęśliwą Planetą. Nie będzie podatku dochodowego i innych zresztą też. Czyż to nie piękna wizja? :D
Miłego dnia Wam życzę :)
Dopisane 03.10.2013r. o godz. 09:54:
I jeszcze raz odsyłam Was do lektury tej " lewaczki" :)
Chicago boys , czyli tuskoboje na razie rządzą , ale ich dni są policzone.
Miłego dnia POpaprańcy :)
Zastosowana autokorekta
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
W innym raporcie, Światowego Forum Ekonomicznego (WEF), organizatora Davos, poświęconym kapitałowi ludzkiemu Polska również wypada słabo. - Kapitał ludzki jest o wiele ważniejszy dla długoterminowego rozwoju gospodarczego kraju niż każdy inny czynnik - przekonuje Klaus Schwab, twórca WEF. To pierwsza ocena wpływu kapitału ludzkiego na podniesienie konkurencyjności gospodarek. Chodzi o inwestycje w zdrowie, edukację, a także w infrastrukturę. W tym zestawieniu Polska również nie wypadła najlepiej. Choć ze swoją 49. pozycją jesteśmy daleko do ogona rankingu (uwzględnia 122 kraje), mamy jeden z najgorszych rezultatów w Unii Europejskiej. Gorzej jest tylko na Węgrzech (54.), w Grecji (55.), Bułgarii (56.) i Rumunii (69.).
Jeżeli chodzi o dostęp do rynku pracy, Polska zajęła niechlubne 63. miejsce, tuż za Sri Lanką. Autorzy raportu zwracają szczególnie uwagę na to, że Polacy - podobnie jak Rosjanie - nie potrafią wysondować potrzeb rynku pracy i przygotować zasobów wymaganych specjalistów (o tym problemie od kilku tygodni piszemy na łamach "DGP" w ramach akcji "Zawodówka jest OK"). Nie najlepiej jest też, jeżeli chodzi o zdolność państwa do zapewnienia środowiska potrzebnego do rozwoju kapitału ludzkiego. Chodzi o budowanie wysokiej jakości bazy prawnej czy cyfryzację społeczeństwa. Tu Polacy zajęli dopiero 57. miejsce - m.in. za Azerbejdżanem (55.).
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.