Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Iza niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 19:22
Pannazdzieckiem napisał(a): (...)
Moim skromnym zdaniem eurobanksterzy na zlecenie chazarskich Hamerykańców przystąpili do kolejnego podboju. Zastanawiając się nad Polską racją stanu Drogi Skorniku , myślę sobie , że może jednak lepiej z Ruskimi (...)

Trudno to wszystko ocenić, za mało mamy pewnych informacji. Jeżeli o mnie chodzi, to wolę, mimo wszystko, abyśmy z Zachodem trzymali :), jeżeli nie stać nas na samodzielność. W każdym razie - żyjemy w ciekawych czasach, w kontekście "życzenia" chińskiego. :|
Pozdr. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9714
#BPM nieaktywny
2 grudnia 2013r. o 20:15
Wrocilem dzisiaj z "rzymskiej jedniodniowki". Temat: "Duchowosc w polityce", pozniej byly panele i okragly stol. Jesli zostalbym zmuszony do wyboru "zachod", albo "wschod " wybralbym "wschod". Wartosci, ktore byly reprezentowane przez politykow "wschodu" sa w pelni moimi wartosciami. Pomyslec, ze Putin jest zdecydowanym obronca wartosci chrzescijanskich. Patrz ostatnie decyzje Dumy Federacji Rosyjskiej.
~Iza niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 20:44
BPM napisał(a): Wrocilem dzisiaj z "rzymskiej jedniodniowki". Temat: "Duchowosc w polityce", pozniej byly panele i okragly stol. Jesli zostalbym zmuszony do wyboru "zachod", albo "wschod " wybralbym "wschod". Wartosci, ktore byly reprezentowane przez politykow "wschodu" sa w pelni moimi wartosciami. Pomyslec, ze Putin jest zdecydowanym obronca wartosci chrzescijanskich. Patrz ostatnie decyzje Dumy Federacji Rosyjskiej.

Putin stara się odbudować pozycję Rosji, temu się nie dziwię :). Cerkiew rosyjska zawsze była mocno związana z władzą i wspierała ją, oczywiście poza okresem ZSRR.
My przynależymy mentalnie do cywilizacji zachodniej, a Wschód nie do końca rozumiemy.
Liczę na to, że Zachód wreszcie się otrząśnie i wróci do swoich korzeni, a my nie zatracimy swojej tożsamości narodowej czy kulturowej.
Pozdr. :)
~ niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 20:52
~Iza napisał(a): Liczę na to, że Zachód wreszcie się otrząśnie i wróci do swoich korzeni

Do korzeni sprzed chrześcijaństwa ? :)
~Iza niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 21:04
~ napisał(a):
Do korzeni sprzed chrześcijaństwa ? :)

Do cywilizacji łacińskiej : greckiego stosunku do prawdy, zasad prawa rzymskiego i etyki chrześcijańskiej, jako podstawy systemu prawnego państwa. :)
10897
#Anonim10897 nieaktywny
2 grudnia 2013r. o 21:11
Witaj Iza, napisz komentarz na temat TV Trwam - media. Napisałam swoje zdanie ' chyba mnie "zjedzą" ;( Mam nadzieję ,że Twoja opinia będzie podobna do mojej ?? Ja zdania nie zmieniam - nauka jest niezbędnym darem życia ! Żeby wyrobić opinię o czymś/ kimś , trzeba najpierw poznać to osobiście :D Pozdrawiam :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 grudnia 2013r. o 21:15
~Iza napisał(a):
My przynależymy mentalnie do cywilizacji zachodniej, a Wschód nie do końca rozumiemy.

Gówno prawda Droga Arystokratko :) Jesteśmy Słowianami , tylko Arystokraci biorą się z Aryjczyków, tudzież z anglosasów ... tudzież innych s... syńców. JHWH, ten powalony kosmita, ma naród wybrany... syjonistów. Pod każdą szerokością geograficzną ... Ludzie są tacy sami. Nie muszę tam być , aby to wiedzieć ... ale i tak Cię lubię, to kiedy to piwko ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 21:20
Pannazdzieckiem napisał(a):
Gówno prawda Droga Arystokratko :) Jesteśmy Słowianami , tylko Arystokraci biorą się z Aryjczyków, tudzież z anglosasów ... tudzież innych s... syńców. JHWH, ten powalony kosmita, ma naród wybrany... syjonistów. Pod każdą szerokością geograficzną ... Ludzie są tacy sami. Nie muszę tam być , aby to wiedzieć ... ale i tak Cię lubię, to kiedy to piwko ? :)

Coś ci źle poszło, Panienko, że tak mięsem rzucasz? Zioła nie te? Czy jakieś inne licho?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza