#Pannazdzieckiem nieaktywny 5 grudnia 2013r. o 7:42
~Iza napisał(a):
... !!
A to Polska właśnie :|
Miłego :)
Dobre ! Kochani Wyborcy głosujcie dalej na POpaprańców a zdrowi będziecie.
Ale skoro już o zdrowiu mówimy ; jeśli na władziunię liczyć nie można , to może tzw. " szarlatanom " zaufać :
Od jakiegoś czasu interesują mnie rzeczy niewidzialne i wychodzi mi na to , że są ludzie którzy potrafią znaleźć sposób na praktyczne wykorzystanie wiedzy o Świętej Geometrii. Ma to spore znaczenie , ponieważ jestem przekonany , że dzięki ŚG ludzkość zbuduje urządzenia generujące darmową energię i skończy się spalanie węgla , ropy i gazu , jak również skończy się władzunia powalonych łelit.
Polecam Wam jeszcze :
http://www.monitor-polski.pl/
... szczególnie artykuł o Ukrainie i eurokołchozie.
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): ponieważ jestem przekonany , że dzięki ŚG ludzkość zbuduje urządzenia generujące darmową energię i skończy się spalanie węgla , ropy i gazu
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 5 grudnia 2013r. o 12:41
Kurcze ... pomyślę o tym :) Ale gdybym wygrał w totka parę baniek , to założył bym bank , który pożyczałby pieniądze bez procentu, no ewentualnie koszty administracyjne... taki Provident za trzy procent rocznie , nie za 80 % Lepsze od niewidzialnej ręki :)
Nara :)
Trochę z innej beczki, chociaż to może mieć wpływ na polską rzeczywistość i nie tylko :(
http://fakty.interia.pl/new-york-times/news-monarcha-nie-przylecial,nId,1066523
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 6 grudnia 2013r. o 6:38
Coś chyba jednak drga w "układzie zamkniętym "skoro tyle doniesień o malwersacjach i manipulacjach , nie sądzisz Skorniku , być może jeszcze odbudujemy tą/tę ( matury nie mam ) POLSKĘ . Tak nam dopomóż Stwórco.
Jak słusznie zauważyłaś Kochanie :* To owady mają najbardziej przechlapane w wyniku działania chemitrali. Ale kiedy umrą pszczoły , ludziom zostaną cztery lata do śmierci. Oczywiście system starać się będzie o hodowlę niewolników pozanaturalnymi sposobami, to nic nie zmieni, to już nie będą ludzie.
No dobra , to ja już pójdę spać .... stary oszołom :D
Dobrej nocy Wam życzę :)
Dopisane 06.12.2013r. o godz. 06:38:
Mów sobie , co chcesz Iza :) ale ten młody człowiek mi się podoba ... oczywiście jestem hetero :D :
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.