Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 11:50
I robią to bez opamiętania , a my im na to pozwalamy. Dziękuję za podpowiedź :) Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 11:50
Biblijna analiza problemu lichwy w kontekście odsetek, kredytów bankowych i lokat.

http://radtrap.wordpress.com/2013/02/19/biblijna-analiza-problemu-lichwy/

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
8 grudnia 2013r. o 13:08
~mir.ko napisał(a): poprosze link do tej technologii, jakiegos testu :) bo ciemny jestem w tej materii

A proszę bardzo , ale trzeba się skupić :) :

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 17:04
Mamy nową partię: "Polska Razem" , co prawda liderzy są znani...: Jarosław Gowin, Paweł Kowal (PJN) i Przemysław Wipler (Republikanie). Ciekawa jestem, czy nowa partia odegra jakąś znaczącą rolę na scenie politycznej?
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Powstala-nowa-partia-Polska-Razem-3009455.html
Pozdrawiam :)
4335
8 grudnia 2013r. o 19:41
Jestem tutaj Droga Arystokratko :* wyznawcą teorii Michalkiewicza . Soldateska uznała , że na tuskobojach już dalej jeździć się nie da . Czas na zmiany , ale to i tak niczego nie zmieni , z naszego punktu widzenia oczywiście. Niech sobie dzieci nadal biegają do urn wyborczych, obojętne , na kogo głosują i tak wszyscy są podstawieni. Ale nowa zabawka na chwilę dzieci zainteresuje , a potem dalej w pi...ę i na gaz. Proszę o wybaczenie , kiedyś w wojsku byłem :D

Dopisane 08.12.2013r. o godz. 19:41:

„Kto powiększa swój majątek przez lichwiarskie odsetki, gromadzi go dla tego, który lituje się nad ubogimi.” (Przysłów 28:8)

Alter , czy możesz mi to wytłumaczyć, nie łapię tej poezji z Mądrej Książki :)

~Iza niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 20:18
Pannazdzieckiem napisał(a): Jestem tutaj Droga Arystokratko :* wyznawcą teorii Michalkiewicza . Soldateska uznała , że na tuskobojach już dalej jeździć się nie da . Czas na zmiany , ale to i tak niczego nie zmieni , z naszego punktu widzenia oczywiście. Niech sobie dzieci nadal biegają do urn wyborczych, obojętne , na kogo głosują i tak wszyscy są podstawieni. Ale nowa zabawka na chwilę dzieci zainteresuje ,(...)
„Kto powiększa swój majątek przez lichwiarskie odsetki, gromadzi go dla tego, który lituje się nad ubogimi.” (Przysłów 28:8)

Oj, Panienko, zasadniczo się z Tobą zgadzam :) , tylko troszeczkę pragmatyczna jestem ;), jeżeli mogę tylko wybierać między katarem, a zapaleniem płuc - decyduję się na to pierwsze :D, łatwiej leczyć. Realiów nie zmienimy.
Co do Księgi Przysłów, mówiąc krótko, majątek zbudowany na lichwie odziedziczy obrońca biednych.
Pozdr. :)
4335
8 grudnia 2013r. o 20:29
~Iza napisał(a): ... Realiów nie zmienimy.
Co do Księgi Przysłów, mówiąc krótko, majątek zbudowany na lichwie odziedziczy obrońca biednych.
Pozdr. :)

Mylisz się , możemy zmienić realia , pragmatyczna Kobiecość nie takie cuda potrafi czynić :) Z tym , że gdzieś nam się zawieruszył " obrońca biednych " , sukcesor lichwy. Mam wrażenie , że Mądra Książka po prostu kłamie , ale na poezji i fotografii nie znam się i mogę się mylić :)

~Iza niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 21:39
O, i tu masz przykład jak teoria rozmija się z praktyką :D :D, a tak poważnie, to nie Księga kłamie, to ludzie się z nią rozmijają.

A, przy okazji: "Władze Ukrainy przygotowują się do wprowadzenia stanu wyjątkowego - oświadczył jeden z przywódców opozycji w tym kraju Arsenij Jaceniuk. Polityk zaapelował do społeczeństwa o mobilizację, jeśli rządzący rzeczywiście zdecydują się na taki krok. "
http://wiadomosci.wp.pl/lbid,5182,title,Marsz-miliona-w-Kijowie-napiecie-rosnie,nazywo.html?ticaid=111ce6
Dobranoc :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo