Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Iza niezalogowany
6 grudnia 2013r. o 16:29
Pannazdzieckiem napisał(a): :Mów sobie , co chcesz Iza :) ale ten młody człowiek mi się podoba ... oczywiście jestem hetero :D :

https://www.youtube-nocookie.com/embed/hjheUPUACbo?rel=0

Chyba wpłacę Mu złotówkę. :)

Aha, czyli podoba Ci się w inny sposób :D
Wpłać mu 5 zł, żeby lepiej to wyglądało, aby nie było, że za prowizję bankową zapłacisz więcej niż wartość datku :D

(...)„OFE było największym oszustwem, jakiego się dopuszczono w ciągu ostatniego ćwierćwiecza.(...) , większym oszustwem niż prywatyzacja 500 przedsiębiorstw”. (...)
http://niezalezna.pl/49180-przy-sprzeciwie-opozycji-sejm-uchwalil-zmiany-w-ofe-kaczynski-ofe-wielkie-oszustwo

-Prywatyzacja 500 przedsiębiorstw w ramach NFI, tak dopowiadam. :]

Miłego :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
7 grudnia 2013r. o 18:23
Witaj Pannozdzieckiem :D Podaję link do interesującej strony - ciekawe być może kontrowersyjne , artykuły. Inne spojrzenie na wiele spraw .Myślę ,że może Cię to zainteresować . Pozdrawiam. Dobrej , spokojnej nocy :*
http://www.konserwatyzm.pl

Dopisane 06.12.2013r. o godz. 21:32:

P.S. stronę polecam wszystkim , których podobne tematy interesują :]

Dopisane 07.12.2013r. o godz. 18:23:

Najpierw dociśnięte ekonomicznie społeczeństwo narzeka , potem płacze ;( Najgorzej jest wówczas , kiedy zaczyna kpić z rządu. Bo nie ma nic gorszego niż kpina.... :>

~mir.ko niezalogowany
7 grudnia 2013r. o 18:58
Pannazdzieckiem napisał(a): ... dzięki ŚG ludzkość zbuduje urządzenia jak również skończy się władzunia powalonych łelit.

zastanawiales sie ile ludzi straci przez to prace ? :) z punktu ekonomicznego reszty gospodarki bylby to dramat, a przynajmniej wprowadzenie nagłe
~ niezalogowany
7 grudnia 2013r. o 19:40
Co z tego, iz straca prace? Stojmy w miejscu bo ktos moze stracic prace?
Czyli myslenie, zastpojmy koleje, gdyz woznicy dylizansow straca prace :P
~mir.ko niezalogowany
7 grudnia 2013r. o 21:31
do przodu nie pojdziesz jak zmieni ci sie zrodlo zasilania :) a darmowe nie bedzie nawet jak produkcja bedzie gratis. podobnie jak za powietrze płacimy w karpaczu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 11:36
Mirek , Ty to jednak dureń jesteś. Ekonomia tego świata oparta jest na chciwości wyrażonej systemem rezerwy szczątkowej. Opluwani przez ścierwomedia islamiści brzydzą się lichwą ( zapis koraniczny ) O ile mi wiadomo, w Mądrej Książce nie ma zakazu lichwy... chyba, że się mylę . Alma, Ty jesteś znawczynią , popraw mnie z łaski swojej, jest ten zakaz , czy nie ?

Do dupy z taką ekonomiką ... jak poeta mawiał ... wkrótce dla wielu ziemniak będzie egzotyką. Jaki qurwasz dramat, ogrzewasz mieszkanie, dom etc. bo energii jest w brud i nie musisz sobie żył szarpać aby rachunki płacić , gdzie Ty tu dramat widzisz ?.

Dramatyczny jest stan Twego intelektu.

Droga Niewiasto :) , Alter ma rację, satyra wprawdzie polityków na porządnych ludzi nie wyprowadzi , ale niech sobie gnoje nie myślą , że my tacy ślepi :)

Do dnia dzisiejszego z rozrzewnieniem wspominam te 150 zł z NFI Droga Arystokratko :) ... dałem żonce na buty , ale i tak skubana zgubiła :D Moim skromnym zdaniem , zaraz po rekonstrukcji nierządu , wziął się Donek za OFE na zasadzie :

Od sześciu lat piję , tak piję , ale teraz uwierzcie mi, przestanę pić ... liczy na to zapewne , że zbajerowane TVe-nem społeczeństwo udzieli mu jeszcze jednej kadencji , bo w eurokołchozie nie ma na co liczyć. Bildbergi tak powiedziały :)

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Dopisane 08.12.2013r. o godz. 11:36:

A dla poprawy nastroju charatniem w gałę :D :

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 11:44
Pannazdzieckiem napisał(a): Mirek , Opluwani przez ścierwomedia islamiści brzydzą się lichwą ( zapis koraniczny ) O ile mi wiadomo, w Mądrej Książce nie ma zakazu lichwy... chyba, że się mylę .(...)
Do dnia dzisiejszego z rozrzewnieniem wspominam te 150 zł z NFI Droga Arystokratko :) ... dałem żonce na buty , ale i tak skubana zgubiła :D Moim skromnym zdaniem , zaraz po rekonstrukcji nierządu , wziął się Donek za OFE na zasadzie :

Od sześciu lat piję , tak piję , ale teraz uwierzcie mi, przestanę pić ... liczy na to zapewne , że zbajerowane TVe-nem społeczeństwo udzieli mu jeszcze jednej kadencji , bo w eurokołchozie nie ma na co liczyć. Bildbergi tak powiedziały :)

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Jest, jest, Panienko, w Księdze Powtórzonego Prawa... mały szkopulik w tym, że dotyczy to relacji, nazwijmy to , tylko wewnątrz tego plemienia :D , innych można kantować, hi,hi.
Miłego :)
~mir.ko niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 11:49
poprosze link do tej technologii, jakiegos testu :) bo ciemny jestem w tej materii
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo