Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 11:04
a chiny to kraj magistrów i profesorów że sieć ich autostrad konkuruje z niemieckimi ?

głosowałem na wykształconych i nie znam zdolniejszych polityków wkraju. może ktoś robił jakieś badanie która partia ma najwięcej wyszkolonych

[img=1387620244_yv0nyu8.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
21 grudnia 2013r. o 11:09
~mir.ko napisał(a): a chiny to kraj magistrów i profesorów że sieć ich autostrad konkuruje z niemieckimi ?

głosowałem na wykształconych i nie znam zdolniejszych polityków wkraju. może ktoś robił jakieś badanie która partia ma najwięcej wyszkolonych

Przecież dobry polityk to nie tylko ma coś więcej niż tylko wykształcenie :) Jednak warunek dobrego wykształcenia jest nieoceniony.

Meritum polega na tym, że wolę wykształconego, mądrego przewodnika, niż nie. A dlaczego? to przecież jasne :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 11:13
dla mnie nie jasne. ost miałem fajną przewodniczke, wcześniej cwaniaka wykorzytujacego wycieczki dla wlasncyh korzyści w knajpie znajomego. co nie hemi :)
10114
#alter nieaktywny
21 grudnia 2013r. o 11:13
...w odniesieniu do tego :)

"wiele nie trzeba myslec. ale ze u nas nie glupsi ludzie to wiadomo o co chodzi i wymiana na madrzejszych ludzi nie zmieni tego"

Najważniejszy jest świadomy wybór, i podejmowanie decyzji przemyślanej, a nie w ostatniej chwili przed samą urną wyborczą :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 11:16
zamiast wklejac ten jpg wielokrotnie skup sie na poprawnych linkach
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 11:16
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): http://Kefir.wordpres.com/izraelski-parlament-bedzie-obradował-w-polsce-dlaczego/(:->)http://Kefir.wordpres.com/polska-bankrutuje-po-kawałku-komornik-zajał-gmine-rewal-wpadnie-tez-do-premiera/[img=1387620832_geb7sak.jpg]
UWAGA POLACY RODACY WRÓG NARODU POLKIEGO WŁĄCZYŁ BLOKADE PROSZĘ WPISYWAĆ W GOOGLE :KEFIR2010.
~ niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 12:53
"Znana feministka chce 24 grudnia usunąć ciążę. "Żeby było weselej"

"- 24 grudnia, czyli w wigilię - żeby było weselej - zamierzam przerwać ciążę. Jest bardzo wiele sposobów. Mogę połknąć jakąś substancję, mogę to zrobić "przez nieuwagę", mogę się potknąć i spaść z czegoś, mogę wziąć za gorącą kąpiel, mogę wziąć środki przeczyszczające itd. W każdym razie 24 grudnia zamierzam przerwać ciążę - poinformowała Bratkowska."

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/katarzyna-bratkowska-zamierza-w-wigilie-usunac-ciaze/8yepg

[img=1387626783_0k4t9r0.jpg]
~mir.ko niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 13:18
to wlasnie ta elita wyksztalconych na uniwersytetach... świadomy wybór... wez przestan alter. w jakim panstwie spoleczenstwo przyklada sie do wyborow ? to nie powinno miec zasadniczego znaczenia kogo wybierzemy. jesli uwazamy ze kilka z czolowych parti to czyste zło to powinnismy trzymac sie z daleka od urny
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza