Zostań sobie przy swoich ścierwomediach Drogi Alterze , a ja zostanę przy ścierwostronach , gdzie ludzie udostępniają informacje , nie sprzedają , jak TVN , czy inne Fakty :D
~George Orwell napisał(a): Pomyślcie Widzicie gdzieś Rosjan wykupujących polską ziemię? A może jakieś rosyjskie banki? Czy to w Rosji jesteśmy zadłużeni po uszy? Które przedsiębiorstwa kupiła Rosja lub Rosjanie w Polsce za bezcen, a następnie zlikwidowała? Czy to w Moskwie powstają prawa zakazujące w Polsce wędzenia mięsa, łowienia ryb, produkcji mleka, cukru? A może JE Putin nałożył na nas haracz “za emisję CO2″ dzięki któremu prąd kosztuje 2x tyle? Czy Rosja walczy w Polsce z homofobią, antysemityzmem? Czy parlament Rosji zażądał od Polski wypłacenia “niektórym żydom” 65 miliardów dolarów haraczu, czy raczej amerykański a ostatnio brytyjski (przy okazji łamiąc umowy z Polską)? Czy Rosjanie planują masowe osadnictwo na ziemiach polskich? Czy Rosjanie roszczą pretensje do 1/3 polskiego terytorium? Czy Rosja wspiera naszych wrogów, jak banderowcy, czy nakazuje nam napadać na inne narody jak w Afganistanie, Iraku, Libii, Syrii, Iranie przy okazji niszcząc nasze interesy i powiązania handlowe? Czy rząd polski został zmuszony do zakupu bezwartościowych obligacji amerykańskich czy rosyjskich??? Czy Rosja narzuca nam swojego rubla, czy ktoś inny euro? Czy to Rosja bombarduje uranem zubożonym szpitale, szkoły, zakłady, linie energetyczne, ujęcia wody, naszych przyjaciół w Serbii czy może ktoś inny? itd...itp...."
No pewnie , że Putin , co za głupie pytania... a kto jeśli nie Putin, ten były szef KGB ... Rysiek z Klanu ? Oglądałeś film dokumentalny pod tytułem Avatar ... na Pandorze też Ruskie byli tylko amerykańską korporacje udawali :D
A swoją drogą ten styl argumentacji ... dałbym rękę uciąć ... no może nie swoją , że skądś to znam. Przypomina mi naszego forumowego Kolegę , który wie czym jest fiducjarny pieniądz , choć nie do końca rozumie masowy przekręt , który lubi w saunie rozważać nad budżetem, a ostatnio jak rozmawialiśmy zwyzywał mnie od " samców alfa" :D Mniejsza z tym ... muszę Cię przestrzec Drogi Kolego , jak tak dalej pójdzie staniesz przed Trybunałem Stanu za propagowanie bzdurnych teorii spiskowych :D