Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
7 marca 2014r. o 1:52
Z tego powodu, że jestem za pojednaniem, macie prawo nazywać mnie "banderowcem", "omnibusem", przestałem być przyjacielem, Panna przestałem byćTwoim przyjacielem? Mam komuś coś tłumaczyć? Nie rozśmieszajcie mnie :)

Dopisane 07.03.2014r. o godz. 01:52:

~majętny Stef napisał(a):

Dlaczego nie przepraszają?
Wytęż swój banderowski umysł choć raz.

POJEDNANIE jest gestem obu stron, i polega to na wybaczaniu, nie koniecznie na przepraszaniu i to "ich" :)

Do twojej wiadomości, jestem Polakiem, z banderowcami nie miałem i nie mam nic wspólnego. Uważaj na słowa! Bo możesz żałować tego co bez sensu kłapiesz. :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
7 marca 2014r. o 7:46
~majętny Stef napisał(a):

Dlaczego nie przepraszają?
Wytęż swój banderowski umysł choć raz.

przyznanie się może spowodować i pewnie spowoduje odszkodowania, więc nikt obecnie nie palnie nic takiego w imieniu całego narodu, nawet jeśli tak by chciał. tłumaczy to milczenie na dotychczas zadawane pytania. konsekwencji zaprzeczania zbrodni ukraińcy boją się jeszcze bardziej. mysle ze z czasem oficjalnie przyznają się do mordu, wzorowanego na niemieckich metodach, ale wpierw muszą uformować w miare niezależny rząd otwarty na szeroką współprace z polską i całą ue. proces na min. pare lat
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 marca 2014r. o 7:46
Zostań sobie przy swoich ścierwomediach Drogi Alterze , a ja zostanę przy ścierwostronach , gdzie ludzie udostępniają informacje , nie sprzedają , jak TVN , czy inne Fakty :D

~George Orwell napisał(a): Pomyślcie Widzicie gdzieś Rosjan wykupujących polską ziemię? A może jakieś rosyjskie banki? Czy to w Rosji jesteśmy zadłużeni po uszy? Które przedsiębiorstwa kupiła Rosja lub Rosjanie w Polsce za bezcen, a następnie zlikwidowała? Czy to w Moskwie powstają prawa zakazujące w Polsce wędzenia mięsa, łowienia ryb, produkcji mleka, cukru? A może JE Putin nałożył na nas haracz “za emisję CO2″ dzięki któremu prąd kosztuje 2x tyle? Czy Rosja walczy w Polsce z homofobią, antysemityzmem? Czy parlament Rosji zażądał od Polski wypłacenia “niektórym żydom” 65 miliardów dolarów haraczu, czy raczej amerykański a ostatnio brytyjski (przy okazji łamiąc umowy z Polską)? Czy Rosjanie planują masowe osadnictwo na ziemiach polskich? Czy Rosjanie roszczą pretensje do 1/3 polskiego terytorium? Czy Rosja wspiera naszych wrogów, jak banderowcy, czy nakazuje nam napadać na inne narody jak w Afganistanie, Iraku, Libii, Syrii, Iranie przy okazji niszcząc nasze interesy i powiązania handlowe? Czy rząd polski został zmuszony do zakupu bezwartościowych obligacji amerykańskich czy rosyjskich??? Czy Rosja narzuca nam swojego rubla, czy ktoś inny euro? Czy to Rosja bombarduje uranem zubożonym szpitale, szkoły, zakłady, linie energetyczne, ujęcia wody, naszych przyjaciół w Serbii czy może ktoś inny? itd...itp...."

No pewnie , że Putin , co za głupie pytania... a kto jeśli nie Putin, ten były szef KGB ... Rysiek z Klanu ? Oglądałeś film dokumentalny pod tytułem Avatar ... na Pandorze też Ruskie byli tylko amerykańską korporacje udawali :D

A swoją drogą ten styl argumentacji ... dałbym rękę uciąć ... no może nie swoją , że skądś to znam. Przypomina mi naszego forumowego Kolegę , który wie czym jest fiducjarny pieniądz , choć nie do końca rozumie masowy przekręt , który lubi w saunie rozważać nad budżetem, a ostatnio jak rozmawialiśmy zwyzywał mnie od " samców alfa" :D Mniejsza z tym ... muszę Cię przestrzec Drogi Kolego , jak tak dalej pójdzie staniesz przed Trybunałem Stanu za propagowanie bzdurnych teorii spiskowych :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
7 marca 2014r. o 7:51
udostępniają ... :) im bardziej coś sensacyjnego to news czy filmik na yt zarabia. z dobroci serca serwerów nie utrzymują
4335
7 marca 2014r. o 8:18
Mirek, mordo Ty moja. Nie mam fejsbuka, a więc nie istnieje. Jestem tylko Twoją halucynacją. Przeczytaj Doktrynę szoku ... będziesz zszokowany ... opisany jest tam proces : jak z Mirka zrobić niewolnika we własnym kraju , przekonanego o tym , że jest wolnym człowiekiem. Właściwie to było by to nawet śmieszne , gdyby nie było tragiczne :|

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
7 marca 2014r. o 8:23
na moje potrzeby uzyskałem maksymalny poziom wolności. :)
4335
7 marca 2014r. o 8:41
Zadowolony niewolnik , jak mówiłem :| Na mnie czas, idę budować kapitalizm :|

Miłego :)

aaa ... byłbym zapomniał , jeśli wydaje Wam się , że nad Moskwą nie ma chemitrali , to jesteście w błędzie. Lata temu , kiedy Orwell pisał swoje książki , nie był wizjonerem , po prostu wiedział do czego dążą Illuminati . Na pohybel NWO .

~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 11:30
alter napisał(a): POJEDNANIE jest gestem obu stron, i polega to na wybaczaniu, nie koniecznie na przepraszaniu i to "ich" :)

A dlaczego oni nas nie przepraszają? Kluczysz z odpowiedzią na pytanie.
Widzę po tobie że to my mamy przepraszać za to że oni chcą nam odrywać powiaty.
My mamy im wybaczyć i dać pieniądze na odbudowę gospodarki a oni nam postawią pomniki Bandery w Przemyślu.

Dlaczego nie wybaczasz niemieckim neonazistom czy komunistom rosyjskim?
Przecież możesz wyciągnąć rękę pierwszy i im dać po miliardzie złotych. Wtedy nam wybaczą przecież :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza