Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

116
#moderator nieaktywny
25 czerwca 2014r. o 20:36
~? napisał(a): włączyłem wiadomosci a tu ;

- połacy zrobili zadyme w Londynie

-polski konsul zlecił zabicie tesciowej w Monako

- afera taśmowa ciąg dalsxy

Czy Polska (polacy) są normalni ?

Komentujcie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
25 czerwca 2014r. o 20:45
~ napisał(a):
fobiak napisał(a): ...kuklinski byl zdrajcom .

Czy ty się kiedyś w końcu nauczysz pisać po polsku? Marsz do książek! :P Zmoderowano 25.06.2014 godz.18:54 - powód: błąd cytowania (moderator)

poprawilem sie sam w nastepnym poscie, co to tobie przeszkadza na necie, ze jestem zezowaty ale za to nie slepy tak jak ty
10114
#alter nieaktywny
25 czerwca 2014r. o 20:56
~ napisał(a):

Czy ty się kiedyś w końcu nauczysz pisać po polsku? Marsz do książek! :P Zmoderowano 25.06.2014 godz.18:54 - powód: błąd cytowania (moderator)

Do tego nieuka nic nie dociera :)

Dopisane 25.06.2014r. o godz. 20:56:

~mir.ko napisał(a): głosowanie za zaufaniem dla rządu chyba jeszcze dziś

Mirko śledzę dzisiaj posiedzenie Sejmu. Zastanawia mnie, czy masz zamiar stanąć w obronie PO i Tuska? Uzasadnij dlaczego? To, że Tusk jest sam to jest jego wybór, i z pewnością to nic dobrego o nim nie świadczy. PO to partia aferzystów! I nie zmienię już o nich swojego zdania, mimo tego że jestem za polityką liberalną. Ktokolwiek staje w ich obronie powinien poszukać poważnych argumentów, a nie tylko scan wniosku Tuska., który przy arytmetyce sejmowej nic nie znaczy. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
25 czerwca 2014r. o 21:29
ani plakat ani skan nie miał na celu żadnej obrony. skan to info, plakat to obecny żart, jest sprzed 2-3 lat. odpowiada za swoich ludzi, sejm ich dzisiaj bedzie bronil lub karał za pol godziny, nie ja :) , a czy ich poprą lub nie to i tak przegranymi będziemy my
~ niezalogowany
25 czerwca 2014r. o 22:05
"nadejdzie jednak dzień zapłaty
sędziami wówczas będziem my" !! :>
~mir.ko niezalogowany
25 czerwca 2014r. o 22:12
dokładnie. dziś było łatwiej zebrać koalicje i zdyscyplinować. ze społeczeństwem nie będzie tak łatwo i dobrze o tym wiedzą
211
skorn
25 czerwca 2014r. o 23:11
Głosowanie w sprawie wotum zaufania nie ma sensu, jesli rząd ma większośc w sejmie. Zwykła formalność.

<i>
~ niezalogowany
25 czerwca 2014r. o 23:20
fobiak napisał(a):
~ napisał(a):

poprawilem sie sam w nastepnym poscie, co to tobie przeszkadza na necie, ze jestem zezowaty ale za to nie slepy tak jak ty

Ty nie jesteś zezowaty. Zez nie przeszkadza w nauce. Ty jesteś po prostu albo niedouczony albo niechlujny w pisaniu. I to mi właśnie przeszkadza. Nie cierpię nieuków i niechlujów. :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.