Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Preczzkomuną niezalogowany
22 lutego 2013r. o 16:17
Nie tą nazwę wkleiłem ;O
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 lutego 2013r. o 16:22
skorn napisał(a): Daj przykład, zrób coś sam, zamiast tylko nauczać.

Nic wciąż nie rozumiesz Młody Padawanie . Ja nie mogę dać Ci żadnego przykładu , nawet jeśli bym mógł. To Ty , tak jak Preczzkomuną napisał musisz się obudzić. Nikt za Ciebie myśleć nie będzie , za mnie również. Komunistyczne , nowoczesne państwo pod nazwą ZSRE ze swoją iluzoryczną demokracją , jest Czwartą Rzeszą jedynie. Nie kpij więc i ucz się dalej. :) Dobra idę zapalić , aś mnie wkurzył ... właśnie rzucam palenie , nie będę się dokładał do pensji tuskobojów. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
22 lutego 2013r. o 16:27
czyli sklepy spożywcze też rzucasz ? :) zostają dobra leśne, wodne i powietrzne
4335
22 lutego 2013r. o 16:50
~mir.ko napisał(a): czyli sklepy spożywcze też rzucasz ? :) zostają dobra leśne, wodne i powietrzne

A gdzież tam :) W sklepach spożywczych jest piwo :) Nie wiesz , że jestem fanatykiem i również mnie wkurza fakt , że Vat na piwo jest nałożony. Zgodzę się z Kolegą Preczzkomuną i krzyknę Preczzjakimkolwiekpaństwem :D
Tośmy sobie trochę pożartowali , a teraz szukamy dalej Trybuna. :)

Wasze kandydatury poproszę.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22 lutego 2013r. o 16:58
Do czego CI ten trybun ? :D
4335
22 lutego 2013r. o 17:02
~Preczzkomuną napisał(a): Do czego CI ten trybun ? :D

Do Sejmu :)

Wpierw chcę podać Mu rękę i stwierdzić , czy w oczach jest dusza, kiedy upewnię się , że jest ... ma moje poparcie. Tak rozumiem Demokrację bezpośrednią :) Namawiam Was do naśladownictwa :)

211
skorn
22 lutego 2013r. o 17:05
masz tu swój temat, dziel i rządź

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=76238&strona=last

<i>
22 lutego 2013r. o 17:11
Skorn weź wyjdź jak nie masz nic do powiedzenia.
Trybun zawsze będzie bronił interesów ludzi, których reprezentuje. Chłop chłopów, robotnik robotników, Świnia świnie. Zawsze będzie ktoś poszkodowany.

Potrzeba króla, jednego, niezależnego! o!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza