Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dzieci uczulone na słońce.

~~ niezalogowany
23 sierpnia 2012r. o 17:38
kuku napisał(a): I sie lekarz nawet zdziwil ze po kozim mleku nic mi nie jest I ze skaza zanika wiec najlepiej kto ma skaze bialkowa niech pije kozie mleko .. Teraz to po skazie nie ma sladu :)

Skaza białkowa to nietolerancja białka mleka krowiego, dlatego po kozim nic Ci nie było. Do jakiego lekarza chodziłaś, że się zdziwił?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4638
#nova nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 17:50
myślę, że kuku nie masz racji. Niejednokrotnie słyszałam, że AZS można wyleczyć, jest wiele matek, które już nie pamiętają swoich dzieci drapiących się - na forach jest kilka przykładów, dlatego uważam, że trzeba mieć nadzieje i walczyć o zdrowie dla swojego dziecka, właśnie poprzez odwiedzanie różnych polecanych lekarzy. I stosować wg własnych odczuć dane zalecenia. Jeśli za kilka lat okaże się, że nie wyleczyłam z tego dziecka, będę przynajmniej wiedziała, że nie siedziałam bezczynnie. Ale szczerze wierze, że wyleczę z tego dziecko! Dlatego proszę o polecanie mi lekarzy.
~* niezalogowany
23 sierpnia 2012r. o 17:54
dr Racławska (dermatolog) w stomdencie. proponuje zrobić testy alergiczne, ale z krwi.
9347
#kuku nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 17:59
NOVA ale ja nie mówie ze wiem wszystko :> jedynie chodzi mi o to że zawsze coś bo AZS może coś zostać tak jak np. mi została pokrzywka a pozatym teraz są inne leki .... się niezrozumiałysmy :> i spróbuj do Pani Bartkowiak ja do niej przez 10 lat chodziłam ... a co do wcześniejszego pytania o mleko to lekarz rodzinny sie ździwił :D
4638
#nova nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 18:18
wiem, że może się w coś przerodzić, czy w kaszel, katar czy coś podobnego, a może całkowicie zaniknąć i nic nie męczyć dziecko. Chyba zależy jak dużą alergie mają rodzice....nie wiem :/ Ale nie poddaje się :] Obecnie jeździmy do prof. Czarnecka-Operacz do Poznania. Kobieta generalnie ma z tym duże doświadczenie,kwalifikacje, ale chcemy spróbować jeszcze gdzieś indziej.
9347
#kuku nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 18:32
NOVA jak chcesz o tym pogadać to ja w środe będę w Bolesławcu :> :D
4638
#nova nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 21:32
kuku napisał(a): NOVA jak chcesz o tym pogadać to ja w środę będę w Bolesławcu :> :D

a o czym tu gadać? wystarczająco lekarze mi mówią, a i mam swoje doświadczenie. Może nie 30 letnie, a 1,5, ale mi wystarczy. Możemy pogadać o czymś innym niż choroby ;p
~ niezalogowany
23 sierpnia 2012r. o 22:03
Pani Racławskiej nie polecam, jest beznadziejna. Dr n.med. Zdzisław Woźniak przychodnia sana Lubań
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza