nova napisał(a): ~/ napisał(a): Mój syn choruje na AZS. Niestety na wyleczenie całkowite jest już za duży. Twoje dziecko jest chyba za małe na testy ale jest w tym wieku że prowadzone przez specjalistę ma szansę na całkowite wyleczenie. Miałam podobną sytuację tylko leczenie szło trochę po omacku i kiedy nastąpiła remisja choroby nikt mi nie powiedział co dalej. Potem nastąpoł nawrót choroby i już się z tym borykamy. Pamiętaj warto szukać dobrego lekarza, jak trzeba zmieniać, jeżdzić do innych miast. Nie żałuj czasu bo dziecko ma ogromne szanse żeby z choroby wyjść całkowicie. naprawdę warto powalczyć.
czy ktoś poleca dobrego lekarza w związku z leczeniem AZS?
Dopisane 21.08.2012r. o godz. 20:48:~/ napisał(a): Mój syn choruje na AZS. Niestety na wyleczenie całkowite jest już za duży. Twoje dziecko jest chyba za małe na testy ale jest w tym wieku że prowadzone przez specjalistę ma szansę na całkowite wyleczenie. Miałam podobną sytuację tylko leczenie szło trochę po omacku i kiedy nastąpiła remisja choroby nikt mi nie powiedział co dalej. Potem nastąpoł nawrót choroby i już się z tym borykamy. Pamiętaj warto szukać dobrego lekarza, jak trzeba zmieniać, jeżdzić do innych miast. Nie żałuj czasu bo dziecko ma ogromne szanse żeby z choroby wyjść całkowicie. naprawdę warto powalczyć.
czy ktoś poleca dobrego lekarza w związku z leczeniem AZS?
Ja jeżdżę ze swoim synem doJeleniej Góry. Jeżdzimy na wizyty prywatne, lekarz nazywa się Juliusz Bokiej. Jest ordynatorem oddz. alergologii i pulmunologii w szpitalu na Zabobrzu. Wcześniej pracował w Karpaczu. Mój syn choruje od urodzenia tylko wcześniej wymyślano skazę, narzucono bardzo rygorystyczną dietę, Guzik to pomogło. Jeżdziłam i szukałam, po omacku. Do Legnicy, leżał we Wrocławiu na oddziale alergologii, w Bolesławcu. W Karpaczu też byłam. Trafiłam na tego i mojemu synowi pomaga. Syn ma 17 lat w wieku 15 przeszedł koszmar. Zostało zastowane leczenie silnych leków ale pomogło. Żeby uniknąć komplikacji robimy co miesiąc badania kontrolne i jak na razie w nocy, nie drapie się, nie wychodzą włosy, skóra ma ładny wygląd. Odzyskał radość życia. W takich sytuacjach siada psychika totalnie. Na razie jest ok. No i kosmetyki, Nie tanie, wypróbowane ogromne ilości, które nie spelniały swojej roli. Na szczęście ja je wykorzystywałam. Nam podpasowała seria Eucerin. Kupuje się w aptece. Nie jest tania. Życzę powodzenia i wytrwałości. Itrafienia na " swojego" lekarza.