roky napisał(a): Witam :) Jak na razie beton w dalszym ciągu schnie,myślę że lada moment wylewka :) Czekam teraz na drzwi balkonowe(znowu demolka) :) grzejnik przestawiony.
Co do windy to Artur raczej nie dziś,najpierw trzeba fachowca,który oceni czy się da ją przetransportować HDS-em(mnóstwo kabli idzie górą)ale jak już będzie to i zdjęcia będą :)
Tak więc czekam nadal :) uzbrojony w cierpliwość
Witam Wszystkich !
Roky no niestety tych prac nie da się przyśpieszyć do tego organizacyjnie trzeba to przemyśleć głównie kolejność działań, żeby potem nie narobić sobie zbędnej dodatkowej roboty. Od poniedziałku już nic nam myślę nie będzie przeszkadzać może z wyjątkiem pogody bo w środę ma padać ale tak czy inaczej narazie wygląda na to że moja przepowiednia tak z 15.10. zeszłego tygodnia się sprawdzi. Myślę że na koniec tego tygodnia wyjdziesz samodzielnie z domu. Wierzę że tak jak planujesz uda Ci się na po niedzieli wszystko zorganizować tak żeby moja przepowiednia się sprawdziła he he. Ja tak marzę he he bo też to przżywam bo niby do końca pierwszego etapu jest blisko a czekanie coraz bardziej mi się dłuży. :) ale z tego co czytam to nie tylko mi tak więc ze mną wszystko w porządku he he. :)
Dopisane 20.10.2012r. o godz. 01:36:
arturkedzia napisał(a): roky napisał(a): Witam :) Jak na razie beton w dalszym ciągu schnie,myślę że lada moment wylewka :) Czekam teraz na drzwi balkonowe(znowu demolka) :) grzejnik przestawiony.
Co do windy to Artur raczej nie dziś,najpierw trzeba fachowca,który oceni czy się da ją przetransportować HDS-em(mnóstwo kabli idzie górą)ale jak już będzie to i zdjęcia będą :)
Tak więc czekam nadal :) uzbrojony w cierpliwość
Witam Wszystkich !
Roky no niestety tych prac nie da się przyśpieszyć do tego organizacyjnie trzeba to przemyśleć głównie kolejność działań, żeby potem nie narobić sobie zbędnej dodatkowej roboty. Od poniedziałku już nic nam myślę nie będzie przeszkadzać może z wyjątkiem pogody bo w środę ma padać ale tak czy inaczej narazie wygląda na to że moja przepowiednia tak z 15.10. zeszłego tygodnia się sprawdzi. Myślę że na koniec tego tygodnia wyjdziesz samodzielnie z domu. Wierzę że tak jak planujesz uda Ci się na po niedzieli wszystko zorganizować tak żeby moja przepowiednia się sprawdziła he he. Ja tak marzę he he bo też to przżywam bo niby do końca pierwszego etapu jest blisko a czekanie coraz bardziej mi się dłuży. :) ale z tego co czytam to nie tylko mi tak więc ze mną wszystko w porządku he he. :)
Zrobiłem pomyłkę. Myślę że samodzielnie wyjdziesz na koniec przyszłego tygodnia. :)
Dopisane 20.10.2012r. o godz. 02:06:
Parenti w pełni się z Tobą zgadzam że z łazienką oczywiście w miarę możliwości finansowych bo jak wiemy że dotychczasowe prace były mocno nie doszacowane dlatego myślę zresztą już raz zgodziliśmy się co do tego że akcję zbiórki cegiełek należy kontynuować.
Zbieramy na mury do łazienki :
5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.
Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.
Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.
Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
Miłego wekendu Wszystkim życzę