#arturkedzia nieaktywny 19 listopada 2012r. o 2:34
Roky to wczoraj byłeś już w połowie drogi na ziemię. Gratuluję Ci pierwszego samodzielnego wyjścia na taras . Tak sobie myślę że ten tydzień będziesz miał cały wyjątkowo udany. :) Jeszcze chwila i Twoje marzenie dzięki wielu darczyńcom się spełni . Z windą nic nie będziemy się spieszyć. Trzeba ją dokł. przejrzeć żebyś długo i bezpiecznie mógł z niej korzystać.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Rzadko teraz się tu pokazuje,ale cały czas coś trzeba działać,no jak wiecie drzwi wstawione,ale muszę cierpliwie poczekać na obróbkę(teraz nie wygląda to pięknie)po za tym trzeba zrobić mały próg z jednej i drugiej strony(żadna przeszkoda dla mnie)wczoraj musiałem przerabiać instalację wodną(rura przeszkadzała w otwieraniu drzwi)jeszcze opierzenie na tarasie no i winda,która myślę będzie już uruchomiona w tym tygodniu jak dobrze pójdzie.I tak prawdopodobnie w tym roku ze względu na pogodę nią nie pozjeżdżam wiele,ale będzie gotowa na wiosnę.Ogólnie jest jeszcze wiele do ogarnięcia,mam nadzieję że damy sobie z tym radę :)
~sprawiedliwy,, niezalogowany 21 listopada 2012r. o 14:52
Żenada ,tak pisać ,że żadko się tu pojawiasz Roky :> dziw mnie bierze ,,spójrz na swojego kolegę Artutra który w przeciwieństwie do Ciebie nie ma władzy w rękach ,a mimo tego odwala całą czarną robotę,w raz z przyjaciółmi dla Cibie .Obserwuję poczynania w tym temacie i widzę ,że zbytnio się nie wysilasz ze zdjęciami masz problemy ,a co jedyne się tu robi to podbija temat i wskazuje nr.konta,,proszę troszkę więcej własnego zaangażowania,,,ups kochani nie zapominajcie ,że są również inne osoby które warto wspomóc choćby dobrym słowem ,,,ale tam was nie widać .Czyżby na pomoc zasługują wyłącznie wybrane osoby??????? :/
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.