Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
6979
E
15 listopada 2012r. o 22:07
:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ojciec niezalogowany
16 listopada 2012r. o 10:44
widzę że mróz zaskoczył Wasze okolice...mam nadzieję że nie na długo, bo pewnie zrobił Wam niespodziewaną przerwę w pracy...pozdro z Holandii. 3mam kciuki za "inwestycję".
6979
E
16 listopada 2012r. o 21:25

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 listopada 2012r. o 4:27
Witam Wszystkich !
Coś tu ostatnio bardzo cicho ale mam nadzieję że moje wiadomości to zminią .

Mimo wszystko mam optymistyczne wiadomości. Pogoda rzeczywiście pokrzyżowała nam plany ale co najważniejsze wylewka zrobiona i schnie. Czekamy jeszcze na drzwi i ich montaż i uruchomienie windy (przegląd itd). Do windy mamy już fachowców drwi lada moment mają być także chyba mogę zaryzykować takie stwierdzenie że na koniec przyszłego tygodnia Roky pierwszy raz samodzielnie i bezpiecznie wyjdzie z domu. Obiecywać nic nie będę ale dołożę wszelkich starań żeby tak się stało.

Jak to osiągniemy to zostaną do zrobienia tylko balustrady ale zgodzicie się chyba ze mną że to już drugorzędna sprawa bo najważniejsze jest przecież żeby Roky w końcu wyszedł z domu. Na czekał się chłopak bardzo długo. Jest już zimno to zbyt często raczej nie będzie wychodził ale za to będzie napewno z niecierpliwością czekał na wiosnę bo dopiero na wiosnę szczególnie on ale i jego rodzina rozpoczną nowy lepszy tak myślę etap życia. Roky nic nie pisze bo jemu też się to wszystko dłuży dlatego piszę ja żebyśmy wszyscy wiedzieli co się dzieje i że dzieją się same pozytywne rzeczy mające na celu zakończenie pierwszego etapu naszego planu. To tyle bieżących dobrych wiadomości. Następne będą w przyszłym tygodniu ale to już sam Roky nam przekaże bardziej szczegółowo :)

Miłego wekendu Wszystkim życzę :)
6979
E
17 listopada 2012r. o 23:19
arturkedzia napisał(a): ...chyba mogę zaryzykować takie stwierdzenie że na koniec przyszłego tygodnia Roky pierwszy raz samodzielnie i bezpiecznie wyjdzie z domu.

To będzie piękna chwila :) Pozdrawiam :)

Dopisane 17.11.2012r. o godz. 23:19:

7646
#Akiwa nieaktywny
18 listopada 2012r. o 18:29
Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Dopisane 18.11.2012r. o godz. 18:29:

up ;)
6964
#roky nieaktywny
18 listopada 2012r. o 20:12
Witam :)

Jest jak jest.Są drzwi wstawione,BA nawet dzisiaj byłem na tarasie,oczywiście wstyd się przyznać bo zamiast do "Domu Bożego"przy Niedzieli Żona cięła szlifowała,ale efekt jest(uważam w słusznej sprawie),no niestety nie ma baterii i zdjęcia może jutro. Wszystko to dzięki Wam jestem bardzo,bardzo szczęśliwy po raz pierwszy wyjechałem sam na dwór.Jest jeszcze troszkę do dopracowania(rura wodociągowa do przeróbki,no i winda)ale to pikuś z widokami jakie dzisiaj miałem....uuu a jaki bałagan i ile do sprzątania ale o tym kiedy indziej,mamy tylko nadzieję że się wyrobimy ze wszystkim

Pa,pa :* :* :*
6979
E
18 listopada 2012r. o 20:46
roky napisał(a): ... jestem bardzo,bardzo szczęśliwy po raz pierwszy wyjechałem sam na dwór.

O, i to jest dobra nowina, na zakończenie dnia:)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza