~ja napisał(a): PRZEPRASZAM, ŻE PODPINAM SIE POD TEN TEMAT ALE MÓJ POST SIĘ NIGDZIE NIE UKAZUJE:(
Pilnie wynajmę łóżko do rehabilitacji z podnośnikiem dla mojej babci.
Niestety PCK ani Provita nie są posiadaczami tego sprzętu w chwili obecnej.
Nr tel. 725046949
Witam Wszystkich !
Można jeszcze zadzwonić do Lubania zawsze to też jest bliżej jechać. Najlepiej dzw. tam do południa bo to ich biuro.
Diakonia Lubań prowadzi m.in. wypożyczalnię sprzętu rehabilitacyjnego. Wypożyczalnia oferuje: łóżka rehabilitacyjne, wózki inwalidzkie, krzesła toaletowe, kule, chodziki, balkoniki i inne. Osoby zainteresowane wypożyczeniem sprzętu rehabilitacyjnego proszone są o uprzedni kontakt telefoniczny: 75 721 05 11.
Powodzenia życzę :)
Dopisane 23.11.2012r. o godz. 03:57:
Miłego wekendu Wam życzę :)
Dopisane 24.11.2012r. o godz. 03:27:
MWitam Wszystkich !
Dziś uruchamiamy windę. Jak wszystko będzie działało ok to dobrze ale czy będzie czy nie to jeszcze dogadałem się z takim panem który zajmuje się zawodowo serwisem wind. On ściągnie dokumentację z fabryki (to polska winda) i zgodził się przy okazji jak będzie w przyszłym tyg. w Bolesławcu zajechać i dokładnie wszystko sprawdzić. Jeśli trzeba będzie coś wymienić to sprowadzi org. części i wymieni. W ten sposób będziemy mieli pewność że winda jest bezpieczna i długo posłuży. Myślę że to dobry pomysł bo ta winda jest z 2003 r. a bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Zostaną do zrobienia balustrady ale mój kolega który będzie uruchamiał windę obiecał mi że też to zrobi jakby nie miał kto. Możliwe że uda mu się za darmo załatwić nowe stalowe słupki.
Ma znajomości. Jest metaloplastykiem. Powiedział że obie prace wykona nieodpłatnie. To tyle dobrych wiadości. Trzymajcie kciuki żeby nic nie pokrzyżowało tych planów bo jest nadzieja że w niedzielę Roky po raz pierwszy sam wyjdzie z domu. :)
Roky wstaw zdjęcia proszę :)
Miłego wekendu Wszystkim życzę :)