roky napisał(a): Witam :)
Artur,niestety winda stoi w miejscu,cały czas coś krzyżuje plany.Osoba która ma ją wyregulować robi to po godzinach
Witam Wszystkich !
,,ale czy będzie czy nie to jeszcze dogadałem się z takim panem który zajmuje się zawodowo serwisem wind. On ściągnie dokumentację z fabryki (to polska winda) i zgodził się przy okazji jak będzie w przyszłym tyg. w Bolesławcu zajechać i dokładnie wszystko sprawdzić. Jeśli trzeba będzie coś wymienić to sprowadzi org. części i wymieni. W ten sposób będziemy mieli pewność że winda jest bezpieczna i długo posłuży. Myślę że to dobry pomysł bo ta winda jest z 2003 r. a bezpieczeństwo jest najważniejsze. ,,
Roky Myślałem że będzie inaczej ale to nam w niczym nie przeszkadza. Dziś zadzwonię do tego Pana od wind i jeśli będzie w tym tyg. w Bolesławcu to umawiam go niech przyjedzie obejrzy tak jak to powyżej opisałem. Nie będę z niego rezygnował bo nie wiadomo kiedy znów będzie przy okazji w Bolesławcu a zgodził się to zrobić na moją prośbę i ze wzgędu na Twoją sytuację . Także on zrobi swoje, chłopaki swoje i praca pójdzie do przodu. Po zdj. widać że i tak jest masę pracy do zrobienia więc jak się da to chociaż przegląd windy zrobimy co jest najważniejsze dla Twojego bezpieczeństwa. Jeśli ktoś ma inny lepszy pomysł to proszę tu napisać.Jak coś ustalę to tu napiszę. :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :)