Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
9984
#gover nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 16:01
E napisał(a): Nie, jestem osobą, która dobrze życzy Rokyemu.
Moja wypowiedź, nie dotyczyła sytuacji Adama.

W postach, ktore dotycza Adama piszesz o innej osobie. Pieknie.To moze warto zalozyc oddzielny temat?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
11 grudnia 2012r. o 16:06
~ napisał(a): wy wszyscy bo może taka stówa dla kogoś znaczyć więcej niż wam się wydaje.

Odniosłam się do tego posta. Mnie się nie wydaje, znam wartość"stówy", znam też wartość złotówki.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~♠ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 16:08
E napisał(a):
Niczego nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi.

Wytlumacz chłopakom , że 100 zł ofiarowne przez dwie różne osoby może oznaczać dla jednej nic nie znaczący uszczerbek w portfelu a dla drugiej rezygnacja z czegoś podstawowego w imię wyższych celów lub dobra innego człowieka! :)

Capisci, Chlopaki-Czepiaki! :>
6979
E
11 grudnia 2012r. o 16:12
No widzisz, Ty to zrozumiałeś, bez żadnych podpowiedzi :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~♠♠ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 16:13
Mało kumate te chłopaki!! :)

A buziaczek się chyba należy?? :>
6979
E
11 grudnia 2012r. o 16:15
Ale nie w tym temacie, bo by mnie... :|
I tak offtopujemy :D

9984
#gover nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 18:44
E napisał(a):
~ napisał(a): wy wszyscy bo może taka stówa dla kogoś znaczyć więcej niż wam się wydaje.

Odniosłam się do tego posta. Mnie się nie wydaje, znam wartość"stówy", znam też wartość złotówki.

Moze warto sie zdecydowac czy pisac o sytuacji Adama, czy tez o wartosci 100 PLN, czy tez o stanie posiadania ofiarodawcow, zagladajac im do portfela.
2945
Mgosia
11 grudnia 2012r. o 19:18
gover napisał(a):
Zadnej kwoty jak rowniez stanu posiadania nie nalezy oceniac, zwlaszcza w tym przypadku. Dobrowolne skladki nigdy nie podlegaja ocenom. Ocena takich skladek graniczy z bardzo brzydka cecha, zagladania komus do portfela.

Nie należy również oceniać innych, a tym bardziej tych, co robiąc coś dla innych, wkładają w to swoje serce .Dobrowolne i szczere intencje pomocy, nigdy nie powinny być tłumione i karcone. Ocenianie takich ludzi jest bardzo brzydką cechą, a zarazem niszczeniem i tak już nielicznych wspaniałych i dobrych osób . Nie zaglądaj do czyjegoś serca na odległość, a tym bardziej stosując do tego wyobraźni zamiast oczu .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza