Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
5183
magnum44
11 grudnia 2012r. o 21:28
gover napisał(a): Wspieram zawsze ludzi, ktorzy potrafia na rozne sposoby byc solidarni z tymi, ktorzy sa w jakiejkolwiek potrzebie, zarowno materialnej czy tez duchowej.

Bardzo miło mi to przeczytać.

Mam pytanie do Ciebie:
Jesteś perfekcjonistą?
Wiem, że offtopuję. Zgłoszę to do moderacji.
Teraz poczekam na Twoją odpowiedź, o ile zechcesz odpowiedzieć.

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
11 grudnia 2012r. o 21:45
gover napisał(a):
Nie wiem tylko w jaki sposob przyczepilem sie Tej Osoby.

Przeczytaj całą waszą dyskusję i w ciszy posłuchaj głosu swojego serducha :)
Pomyśl o Niej nie myśląc o swoich racjach .
Myślę, że nikt Ci tego nie wytłumaczy tak dobrze jak ono :)
Pozdrawiam .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9984
#gover nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 21:54
magnum44 napisał(a): Bardzo miło mi to przeczytać.

Mam pytanie do Ciebie:
Jesteś perfekcjonistą?
Wiem, że offtopuję. Zgłoszę to do moderacji.
Teraz poczekam na Twoją odpowiedź, o ile zechcesz odpowiedzieć.

Nie jestem perfekcjonista. To jedna z wielu moich wad. Lubie jasne i przejrzyste sytuacje, nawet za cene uznania mnie za lajdaka.

Dopisane 11.12.2012r. o godz. 21:54:

GosiaM napisał(a): Przeczytaj całą waszą dyskusję i w ciszy posłuchaj głosu swojego serducha Pomyśl o Niej nie myśląc o swoich racjach . Myślę, że nikt Ci tego nie wytłumaczy tak dobrze jak ono Pozdrawiam .

Oczywiscie sluchanie glosu serca jest bardzo wazne. Odnosi sie to tez do drugiej strony dialogu. Moze warto tez sie zastanowic nad moimi "racjami".

Zmoderowano 11.12.2012 godz.22:25 - powód: korekta cytowania (sentinel)
6979
E
11 grudnia 2012r. o 22:04
gover napisał(a): Odnosi sie to tez do drugiej strony dialogu. Moze warto tez sie zastanowic nad moimi "racjami".

Można się zastanowić, ale nie odpowiedziałeś na moją prywatną wiadomość.

Dopisane 11.12.2012r. o godz. 22:04:

Zwracam honor, już czytam odpowiedź.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
11 grudnia 2012r. o 22:07
gover napisał(a): Nie jestem perfekcjonista. To jedna z wielu moich wad. Lubie jasne i przejrzyste sytuacje, nawet za cene uznania mnie za lajdaka.

Dziekuję za odpowiedź.
Każdy z nas ma różne wady.
Też lubię jasne i przejrzyste sytuacje. Nie cierpię "owijania w bawełnę".
Nie uważam Ciebie za łajdaka.

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
11 grudnia 2012r. o 22:07
gover napisał(a):
Oczywiscie sluchanie glosu serca jest bardzo wazne. Odnosi sie to tez do drugiej strony dialogu. Moze warto tez sie zastanowic nad moimi "racjami".

Uwierz mi na słowo , ona robi to częściej niż ktokolwiek z nas :)
Nad Twoimi racjami zastanowiłam się ..oczywiście .
I nie podoba mi się to, że zamiast skupić się na tym co istotne, skupiasz się na rzeczach, które byłyby ważne, gdyby mogło z nich wyniknąć jakieś dobro.
A skoro jak sam widzisz wprowadziły zamęt, nie były tak do końca dobre :)
Oczywiście to o czym pisałeś jest ciekawym tematem do przedyskutowania, ale nie tu i teraz :) To nie służy sprawie, bo można to odebrać na wiele sposobów .
Czasami podźwignąć "ciężar" takiego tematu, jest o wiele trudniej niż dźwiganie innych ciężarów. E podjęła to wyzwanie , więc proszę nie dokładaj dodatkowych obciążników do tej sztangi :) Oczywiście padło na Twoją osobę za co przepraszam , bo tych "obciążających" było znacznie więcej .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9984
#gover nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 22:20
Pod kazda Twoja mysla i opinia podpisuje sie. Uwazam ja tez za takie jakby to w pelni byly moje opinie. Ludzie, ktorzy mnie nie znaja w pierwszych chwilach i porywach wieszaja na mnie psy. Po pewnym czasie stajemy sie nierozlacznymi przyjaciolmi, poniewaz mamy wspolne wartosci duchowe, ktore formuja nasza przyjazn. Obciaznikow dostaje codziennie sporo, tak jak tu na forum, ktore sa bardzo lekkimi w porownaniu do tych, ktorze otrzymuje w realu.

Zmoderowano 11.12.2012 godz.22:24 - powód: nie cytuj całego tekstu, tylko wybrany !! (sentinel)
2945
Mgosia
11 grudnia 2012r. o 22:24
Mam nadzieję , że i tym razem mimo przepychanek słownych zrodzi się coś pięknego :)
Coś co przyniesie dobro dla wszystkich .
Dziękuję za dyskusję :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo