witam. dnia 12.10.2012 przyszedł na świat moj synek. kubuś urodził sie w 29tc przez cesarskie cięćie ze względu na zagrożenie życia mojego i mojego synka. na chwile obecną jest w szpitalu w wałbrzychu, lekarze walczą o jego życie.
zwracam sie z pytaniem/prośbą czy jest może ktoś w bolesławcu lub w okolicach który dojeżdża do wałbrzycha?
sprawa jest naprawde poważna moje dziecko mosi dostawać mój pokarm bo on utrzymuje go przy życiu, nie może być karmiony żadnymi mieszankami. ja niestety nie mam jak dojeżdzać do niego bo połączenia pkp są felerne, na chwilke obecną nie posiadam żadnego samochodu.
chodzi tylko o to żeby mojemu synkowi można było dostarczyć moje mleczko.
~Ania niezalogowany 19 października 2012r. o 15:59
Witaj nie ma autobusu z Bolesławca musisz dojechać do legnicy i z tamtąd dopiero na Wałbrzych lub do Jeleniej Góry tyle co wiem bo mój syn jeżdził tam do szkoły. pozdrawiam i życzę dużo zdrówka pani i Kubusiowi.
tak. niestety dojazd do mojego synka graniczy z códem. do wałbrzycha to może w jedną strone sie dostane ale rozkłady są tak napięte że to wszystko jest na styk. po cesarce ciężko sie biega niestety. tak samo jest z tozkladami pkp.
myślę że przez każdego z nas przemawiają względy ekonomiczne bo ja nie wierzę w te wszystkie ,,achy,, i ,,ochy,, nad tym jacy to my jesteśmy dobrzy co widać w pewnych przewijających się tematach...
może po prostu złóżmy się na paliwo czy gaz dla kogoś a wtedy napewno ktoś się znajdzie kto poświęci swój czas dla dziewczyny i jej dziecka
nie chcę tu nikogo urazić ale żenująca jest brak konkretnej pomocy a kolejne ,,przepychanki,, :>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.