niestety w wałbrzychu nie ma czegoś takiego że można zostać z dzieckiem. po siedmiu dniach jesli matka sie dobrze czuje jest wypisywana do domu. to specjalistyczny szpital i bez potrzeby nie trzymają żeby nie zajmować miejsca innym potrzebującym kobietom
Dopisane 19.10.2012r. o godz. 21:01:
tak wygląda moj synek. bez mojego mleczka może przestać walczyć o swoje życie[img=1350673306_qed0byl.jpg]
~Ania niezalogowany 19 października 2012r. o 21:06
Szkoda że nie rodziłaś we Wrocławiu ja tam rodziłam synka też Kubusia bo też zapowiadało się że może być poważnie chory ale przez moje choroby. patologia ciąży jest najlepszym oddziałem pod słońcem i opieka nad noworodkami jest naprawde wspaniała. Mam nadzieję że znajdziesz kogoś kto pomoże wam w tych ciężkich dla was chwilach. pozdrawiam.
właśnie problem w tym że we wrocławiu na patologii nie było miejsc, jelenia góra odmowila przyjęcia mnie do szpitala i został walbrzych. to terz dobry szpital i tylko dzięki nim żyje ja i moje dziecko.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.