Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gorąca prośba

7715
#aisha nieaktywny
19 października 2012r. o 21:01
niestety w wałbrzychu nie ma czegoś takiego że można zostać z dzieckiem. po siedmiu dniach jesli matka sie dobrze czuje jest wypisywana do domu. to specjalistyczny szpital i bez potrzeby nie trzymają żeby nie zajmować miejsca innym potrzebującym kobietom

Dopisane 19.10.2012r. o godz. 21:01:

tak wygląda moj synek. bez mojego mleczka może przestać walczyć o swoje życie[img=1350673306_qed0byl.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ania niezalogowany
19 października 2012r. o 21:06
Szkoda że nie rodziłaś we Wrocławiu ja tam rodziłam synka też Kubusia bo też zapowiadało się że może być poważnie chory ale przez moje choroby. patologia ciąży jest najlepszym oddziałem pod słońcem i opieka nad noworodkami jest naprawde wspaniała. Mam nadzieję że znajdziesz kogoś kto pomoże wam w tych ciężkich dla was chwilach. pozdrawiam.
7715
#aisha nieaktywny
19 października 2012r. o 21:12
właśnie problem w tym że we wrocławiu na patologii nie było miejsc, jelenia góra odmowila przyjęcia mnie do szpitala i został walbrzych. to terz dobry szpital i tylko dzięki nim żyje ja i moje dziecko.
~Zygi85 niezalogowany
19 października 2012r. o 21:52
aisha -wygląda na dzielnego twardego chłopca wierzę,że się uda i wrócicie razem szczęśliwie do domciu,nie może być inaczej.
~Zygi85 niezalogowany
19 października 2012r. o 21:55
NAJBARDZIEJ BOLI,ŻE SIĘ CHCE A JEST SIĘ BEZSILNYM......
~magda niezalogowany
19 października 2012r. o 21:55
trzymajcie sie cieplutko tez to przeszlam a teraz jes dobrze dacie rade
2900
#falco nieaktywny
20 października 2012r. o 5:19

czy już wiecie co,gdzie ,jak? :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~mama niezalogowany
20 października 2012r. o 5:44
witaj, jesli chcesz moge jutro rano zabrac cie do walbrzycha i o 17 zabrac spowrotem do bolesławca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza