Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gorąca prośba

7715
#aisha nieaktywny
19 października 2012r. o 20:17
w związku z tymi drobnymi przepychankami słownymi w tym temacie to najlepiej odsunąć je na prywatną pocztę. ja oczywiście nie chcę w tym momencie nikogo obrazić, ale nie zaśmiecajmy tego tematu jakimiś pierdułkami.
ja nie liczę ani nie proszę o pomoc materialną, rozumiem też że nikt mi specjalnie za darmo nie pojedzie kupę kilometrów tylko po to żeby zawieść mleko jakiemuś obcemu dziecku.
mam nadzieje że po prostu przez przypadek znajdzie się ktoś kto dojeżdża do szkoły lub do pracy do Wałbrzycha bądź przez Wałbrzych przejeżdża i może dostarczyć mleczko mojemu synkowi żeby mógł przeżyć.

Dopisane 19.10.2012r. o godz. 20:17:

:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4122
#karmelka29 nieaktywny
19 października 2012r. o 20:18
:) up

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
~Krystian niezalogowany
19 października 2012r. o 20:30
Nie ma sprawy też się dołożę... absolutnie nie wolno byc obojętnym w takich przypadkach
~Mama niezalogowany
19 października 2012r. o 20:32
aisha napisał(a): w związku z tymi drobnymi przepychankami słownymi w tym temacie to najlepiej odsunąć je na prywatną pocztę. ja oczywiście nie chcę w tym momencie nikogo obrazić, ale nie zaśmiecajmy tego tematu jakimiś pierdułkami.
ja nie liczę ani nie proszę o pomoc materialną, rozumiem też że nikt mi specjalnie za darmo nie pojedzie kupę kilometrów tylko po to żeby zawieść mleko jakiemuś obcemu dziecku.
mam nadzieje że po prostu przez przypadek znajdzie się ktoś kto dojeżdża do szkoły lub do pracy do Wałbrzycha bądź przez Wałbrzych przejeżdża i może dostarczyć mleczko mojemu synkowi żeby mógł przeżyć.Dopisane 19.10.2012r. o godz. Ja uwazam tak, ze matka po urodzeni dziecka powinna byc caly czas z dzieckiem cos to nie tak?
~ niezalogowany
19 października 2012r. o 20:37
dlaczego nie możesz być z dzieckiem w szpitalu? ja ze swoim byłam miesiąc we wrocławiu, i nikt nie robił z tego powodu żadnych problemów, bo wiadomo, że po urodzeniu dziecka matka powinna przy nim być
7715
#aisha nieaktywny
19 października 2012r. o 20:40
juz ci wszystko wyjaśniam. prucz tego maluszka mam jeszcze trzy córki, w związku z tym że mąz miał wypadek z dziećmi zmuszona byłam wypisać sie na własne ządanie ze szpitala. okres rekonwalescencji w szpitalu mi sie kończył i tak by mie wypisali i dziecko zostało by tam samo. to wcześniak w chwili urodzenia miał 38cm i ważył 845gr. jest hipotrofikiem więc jego rekonwalescenja będzie długa , i żmudna. a ja w szpitalu zostać ie moge. na hotel lub na wynajęcie mieszka mnie nie stać. mam nadzieje że to wyczerpujaca i zadowalająca
~zacofany moher niezalogowany
19 października 2012r. o 20:42
~Mama napisał(a): Dopisane 19.10.2012r. o godz. Ja uwazam tak, ze matka po urodzeni dziecka powinna byc caly czas z dzieckiem cos to nie tak?

Jasne, że powinna. Tyle, że żaden szpital nie zapłaci za hotel dla mamy, niestety.
A może mama musi iść do pracy, może ma jeszcze inne dzieci? Przecież nie prosi o pieniądze, a tylko o przysługę.
~Zygi88 niezalogowany
19 października 2012r. o 20:44
I tu się kłania nasz kochany NFZ,szkoda pisać trzymam kciuki i zdrówka życzę Mamusi i Dzidzi..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza