WujekDobrraRada napisał(a): Takie nieostre i przerysowane ma być.
Wujku, jestes bardzo bliski prawdy.
Własnie TAKI efekt zrobil na mnie wieksze wrazenie niz wersja z tak czesto wspominana tu i oczekiwana ostroscia.
MX napisał(a): grunt to robić to, co się lubi a jeśli potrafisz do tego jeszcze się odnieść słowami z uzasadnieniem, to już całkiem dobrze.
Dziekuje.
~Fotograf napisał(a): twoje zdjęcia nie są 'po'
W twoich zdjęciach nie widzę wogole charakteru bez obrazy
A jedno nie może łączyć się z drugim?
Chyba nie do konca zrozumiales moje przeslanie. Miales jednak do tego prawo.
Moim zdjeciom brak charakteru? Trudno. Bardziej sie nimi bawie, niz traktuje na powaznie. Tyle juz tematow przedstawiono, tyle pokazano. Co moze nadac charakter? Coz, podejrzewam, ze mimo wszystko nikt nie spojrzy na cos tak samo jak ja. Jestesmy rozni, zwracamy uwage na rozne rzeczy, szczegoly. Zwykla lawke, kota czy drzewo mozna przedstawic na wiele sposobow.
Zas co do Twojego ostatniego zdania - musze przyznac Ci racje. Moze kiedys uda mi sie to polaczyc.
~ napisał(a): Oglądając Twoje zdjęcia widać ,że jeszcze długa droga do przebycia. Ucz się warsztatu.. rozwijaj swoją wyobraznię twórczą i łącz z nabytymi umiejętnościami technicznymi. Chwała Ci ,że jesteś otwarta na krytykę. Sukcesów życzę ;)
Dziekuje za dobre slowo.
Jak na razie bawie sie fotografia. Nie startuje w zadnym konkursie. Nie uwazam sie za artystke czy Bog wie kogo jeszcze. Po prostu robie to, co sprawia mi przyjemnosc. To moja odskocznia od problemow dnia codziennego, pozwalajaca na moment sie zapomniec.
Czytajac Wasze komentarze odnosze wrazenie, ze moze jednak cos ze mnie bedzie.
Poki co dziekuje Wam, ze poswieciliscie tym zdjeciom (a tym samym mnie) swoja uwage.